Brugergenereret indhold i annoncer

Hvis du vil inkludere brugergenereret indhold i en annonce såsom videoer, der er uploadet af youtubere, skal annoncøren indhente udtrykkelig tilladelse fra ejeren af det pågældende indhold. Denne regel gælder for alle annonceformater bortset fra mastheads på startsiden. Der må ikke anvendes brugergenereret indhold i mastheads på startsiden, heller ikke selvom youtuberen har givet tilladelse. Annoncører kan fremhæve youtuberes videoer på deres brandingkanal ved hjælp af eksisterende kanalfunktioner (f.eks. ved at oprette playlister med videoerne eller angive dem som favoritter).

Begrænset brug af tredjeparts-API'er eller -funktioner fra sociale medier er tilladt, hvis dette godkendes af YouTube.Få flere oplysninger om tredjepartsapps.