Lähetä puhelimeen ‑mainokset

Lähetä puhelimeen ‑mainoksissa on kenttä, jonka kautta katsojat voivat lähettää itselleen tekstimuotoista tietoa mainoksesta. Tämä on eri toiminto kuin kerro kaverille, jossa mainos kehottaa katsojaa jakamaan mainoksen kaverille.

• Mainokset voivat lähettää tekstiviestejä vain mainoksen lukevalle käyttäjälle.
  • Mainostekstissä tulee lukea "lähetä itsellesi", ei "lähetä kaverillesi".
  • Tekstiviesti ei voi sisältää käyttäjän lisäämää sisältöä.
  • Kaikki puhelinnumerot pitää poistaa tietojen lähettämisen jälkeen. Lisäksi niitä voi käyttää vain lähetettyjen viestien määrän rajoittamiseen. Mainostajat eivät saa tallentaa tai kirjata näitä tietoja millään tavalla.
  • Mainoksessa on oltava ilmoitus, että tietoja käytetään siinä yhden kerran, esimerkiksi näin: "Sähköpostiosoitettasi käytetään vain tätä toimintoa varten." Tai mainostajan laskeutumissivulla on oltava linkki tietosuojakäytäntöön, jossa kerrotaan käytössä olevasta palvelusta (kuten kerro kaverille- tai datan tallennus ‑palvelusta) ja siitä, miten palvelu kerää ja käyttää dataa.
  • Jokaiseen puhelinnumeroon voi lähettää vain yhden viittauksen sisältävän tekstiviestin mainosta kohden.