Send til telefon-annoncer

"Send til telefon"-annoncer indeholder et felt, hvor seerne kan sende oplysninger om annoncen til sig selv via sms. Dette adskiller sig fra "tip en ven"-annoncer, hvor annoncen opfordrer seeren til at dele annoncen med en ven.

• Annoncer må kun bruge sms'er til at sende beskeder til brugerne selv.
  • Annonceteksten skal være: "send til dig selv", ikke "send til en ven".
  • Sms'en må ikke indeholde brugergenereret indhold.
  • Alle telefonnumre skal slettes, efter oplysningerne er blevet sendt. De kan også kun bruges til at begrænse antallet af sendte beskeder. Annoncører må ikke opbevare eller registrere disse oplysninger på nogen måde.
  • Annoncen skal give besked om engangsbrugen i selve annoncen, f.eks.: "Din mailadresse bruges kun i forbindelse med denne funktion." Ellers skal annoncørens landingsside linke til en privatlivspolitik, som forklarer den tjeneste, de bruger (f.eks. "tip en ven" eller datalagringstjenester), og hvordan tjenesten indsamler og bruger data.
  • Grænsen for antallet af sendte beskeder er én sms pr. telefonnummer pr. annonce.