Anuncis d'enviament per telèfon

Els anuncis d'enviament per telèfon tenen un camp que permet als espectadors enviar-se la informació sobre l'anunci per SMS. Aquest procés és diferent de la funció per avisar un amic, en què l'anunci anima l'espectador a compartir-lo amb un amic.

• Els anuncis només poden utilitzar missatges de text per enviar missatges als usuaris.
  • El text de l'anunci ha d'incloure alguna cosa com "Envia-t'ho a tu mateix" en lloc de "Envia-ho a un amic".
  • El missatge de text no pot incloure contingut aportat pels usuaris.
  • S'han de suprimir tots els números de telèfon després d'enviar la informació. També es poden utilitzar per limitar el nombre de missatges enviats. En cap cas els anunciants no poden desar ni registrar aquesta informació.
  • L'anunci ha d'incloure un avís d'un sol ús, com ara "La teva adreça electrònica només s'utilitza per a aquesta funció", o bé la pàgina de destinació de l'anunciant ha d'enllaçar a una política de privadesa que expliqui el servei que s'utilitza (com ara els serveis per avisar un amic o per capturar dades), i com aquest servei recull i utilitza les dades.
  • Els missatges estan limitats a un missatge de text de referència per creativitat per a qualsevol número de telèfon concret.