Kerro kaverille

Voit lähettää viraalikampanjan mainosyksikön kautta sisältöön viittaavan sähköposti- tai vastaajaviestin. Kaikkien näiden mainosten on täytettävä seuraavat ehdot:

• Sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita saa käyttää vain mainoksen jakamiseen.
  • Mainoksessa on oltava ilmoitus, että tietoja käytetään siinä yhden kerran:
    • Voit sisällyttää vastuuvapauslausekkeen, kuten: "Sähköpostiosoitettasi käytetään vain tätä toimintoa varten."
    • Tai mainostajan laskeutumissivulla on oltava linkki tietosuojakäytäntöön, jossa kerrotaan käytössä olevasta palvelusta (kuten kerro kaverille- tai datan tallennus ‑palvelusta) ja siitä, miten palvelu kerää ja käyttää dataa.
  • Mainoksessa on oltava Vastaanottaja- ja Lähettäjä-kenttä, jotka käyttäjä voi täyttää.
  • Kerro kaverille ‑toimintoa ei voi käyttää mainoksessa, jossa kehotetaan jakamaan mainos kaverin kanssa palkinnon saamiseksi (kuten kuponki, elokuvalippu tai käteinen raha).
  • Mainoksen taustasovelluksessa on asetettava rajoitus sille, kuinka monta viittausta voidaan lähettää yhteen sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon yhdestä mainoksesta. Tämä rajoitus on kampanjakohtainen.

Lisäksi kerro kaverille ‑sähköpostiviestiin liittyvät seuraavat ehdot:

• Sähköpostiviestissä on oltava linkki mainokseen ja mainostettavaan tuotteeseen tai palveluun tai tietoja niistä.
  • Sähköpostiviesteistä on käytävä selkeästi ilmi mainostaja sekä mainoksen lähettänyt käyttäjä. Esimerkiksi Vastaanottaja- ja Lähettäjä-kentissä pitää lukea: "Matti Meikäläinen, Maija Meikäläinen lähetti sinulle viestin."
  • Sähköpostiviestin on sisällettävä mainostajan postiosoite.
  • Kaikkien mainostajan taustasovelluksen kautta lähetettyjen viestien pitää sisältää kieltäytymistapa, jonka viestin vastaanottaja ymmärtää helposti ja joka noudattaa CAN-SPAM-säännöksiä.
  • Viestien määrää on rajoitettu siten, että enintään kolme viittauksen sisältävää sähköpostiviestiä voi lähettää mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen mainosta kohden.

Lisäksi offline-viestipalveluun liittyvät seuraavat ehdot:

• Voit lähettää vastaajaviestin muille käyttämällä IVR-palveluntarjoajaa.
  • Vastaajaviestistä on käytävä selkeästi ilmi mainostaja sekä mainoksen lähettänyt käyttäjä.
  • Viestien määrää on rajoitettu siten, että vain yhden viittauksen sisältävän vastaajaviestin voi lähettää mihin tahansa puhelinnumeroon mainosta kohden.