Gebruik van social media en apps van derden

Advertenties of merkkanalen die social media van externe sites of apps bevatten, mogen alleen content bevatten die eigendom is van de adverteerder en door de adverteerder wordt beheerd.

Naast de bovenstaande beperkingen moeten alle advertenties aan de volgende criteria voldoen als advertenties of merkkanalen apps of API's van derden of Google bevatten:

• De adverteerder moet volledig aan de voorwaarden van de derde partij voldoen en/of de goedkeuring van de derde partij hebben (indien van toepassing).
  • De adverteerder moet een goedgekeurde of officiële versie van de API of app gebruiken.
  • De adverteerder mag geen gegevens van de derde partij doorgeven aan of via de servers van YouTube.

Daarnaast zijn sommige API's niet toegestaan op YouTube. Neem voor meer informatie contact op met een salesmedewerker.