Saamme tällä hetkellä paljon tukipyyntöjä. Vastauksen saaminen sähköpostin, chatin ja Twitterin (@TeamYouTube) kautta lähetettyihin kysymyksiin kestää tavallista kauemmin.

Sosiaalisen median ja kolmannen osapuolen sovellusten käyttäminen

Mainoksissa tai brändikanavissa, jotka sisältävät sosiaalista mediaa kolmansien osapuolten sivustoilta tai sovelluksista, on sallittua käyttää vain mainostajan omistamaa ja hallitsemaa sisältöä.

Edellä mainittujen rajoitusten lisäksi mainoksen tai brändikanavan tulee täyttää seuraavat kriteerit, jos se käyttää kolmannen osapuolen tai Googlen sovelluksia tai sovellusliittymiä:

• Mainostajan on noudatettava täysin kolmannen osapuolen ehtoja tai sillä on oltava tarvittaessa kolmannen osapuolen hyväksyntä.
  • Mainostajan on käytettävä sovellusliittymän tai sovelluksen hyväksyttyä tai virallista versiota.
  • Mainostaja ei saa siirtää kolmannen osapuolen tietoja YouTuben palvelimille tai niiden kautta.

Lisäksi joitakin sovellusliittymiä ei hyväksytä YouTubessa. Saat lisätietoja myynnin yhteyshenkilöltäsi.