Brug af sociale medier og tredjepartsapps

Annoncer eller brandingkanaler, der omfatter sociale medier fra tredjeparter, må kun inkorporere indhold, der ejes og kontrolleres af annoncøren.

Udover de ovennævnte begrænsninger skal alle annoncer overholde følgende kriterier, når annoncer eller brandingkanaler inkorporerer tredjepartsapps eller Google-ejede apps eller API'er:

• Annoncøren skal overholde alle tredjeparts vilkår eller have tredjeparts godkendelse, hvis det er nødvendigt.
  • Annoncøren skal bruge en godkendt eller officiel version af API'en eller appen.
  • Annoncøren må ikke videregive data fra tredjepart til eller via YouTubes servere.

Derudover er nogle API'er ikke tilladt på YouTube. Du kan kontakte din salgsrepræsentant for at få flere oplysninger.