Utilitzar mitjans socials i aplicacions de tercers

Els anuncis o els canals de marca que incloguin mitjans socials de llocs web o aplicacions de tercers només poden incorporar contingut que sigui propietat de l'anunciant i que estigui controlat per aquest.

A més de les restriccions anteriors, quan els anuncis o els canals de marca incorporen aplicacions o API de tercers o propietat de Google, tots els anuncis han de complir els criteris següents:

• L'anunciant ha de complir les condicions del tercer en la seva totalitat o ha de disposar de l'aprovació del tercer quan correspongui.
  • L'anunciant ha d'utilitzar una versió aprovada o oficial de l'API o de l'aplicació.
  • L'anunciant no pot passar dades de tercers als servidors de YouTube o a través d'aquests.

A més, algunes API no es permetran a YouTube. Pots demanar més informació al teu contacte de vendes.