Gebruik van sosiale media en ander derdeparty-apps

Advertensies of handelsmerkkanale wat sosiale media van derdeparty-werwe of -apps insluit, kan slegs inhoud gebruik wat deur die adverteerder besit en beheer word.

Bykomend tot bogenoemde beperkings, wanneer advertensies of handelsmerkkanale derdeparty- of Google-apps of -API’s gebruik, moet alle advertensies voldoen aan die volgende kriteria:

• Adverteerder moet heeltemal voldoen aan derde party se bepalings of derdepartygoedkeuring hê, waar van toepassing.
  • Adverteerder moet 'n goedgekeurde of amptelike weergawe van die API of app gebruik.
  • Adverteerder mag nie enige data van die derde party af na of deur YouTube se bedieners aanstuur nie.

Sommige API’s sal ook nie op YouTube toegelaat word nie. Jy kan meer inligting by jou verkoopkontak kry.