Begära återbetalning för YouTubes betalprodukter

Om videor eller funktioner relaterade till ditt YouTube-köp inte fungerar som angivet kan du ha rätt till återbetalning.

Vissa betalningar för YouTube-tjänster och medlemskap återbetalas inte. Om en begäran om återbetalning beviljas drar vi tillbaka din åtkomst till innehållet och du får pengarna tillbaka inom de ungefärliga återbetalningstiderna.

Begära återbetalning för en YouTube-tjänst eller ett YouTube-medlemskap

Felsöka en debitering på YouTube

Klicka på knappen nedan om du vill felsöka eller läsa mer om din YouTube-faktura.

FELSÖKA EN DEBITERING PÅ YOUTUBE

Har du frågor om kvalificering för återbetalning?

Läs våra återbetalningspolicyer och lär dig hur du begär återbetalning i artiklarna nedan.