Een terugbetaling aanvragen voor betaalde YouTube-producten

Als video's of functies die bij je YouTube-aankopen horen niet werken zoals verwacht, kom je mogelijk in aanmerking voor een terugbetaling.

Sommige betalingen voor YouTube-services en -lidmaatschappen kunnen niet worden terugbetaald. Als een aanvraag voor een terugbetaling wordt geaccepteerd, wordt je toegang tot de content ingetrokken en krijg je je geld terug binnen de geschatte terugbetalingstermijnen.

Een terugbetaling aanvragen voor een YouTube-service of -lidmaatschap

Problemen met een YouTube-afschrijving oplossen

Klik op de knop hieronder om problemen met je YouTube-factuur op te lossen.

PROBLEMEN MET EEN YOUTUBE-AFSCHRIJVING OPLOSSEN

Heb je vragen over terugbetalingen en of je daarvoor in aanmerking komt?

Bekijk dan ons teruggavebeleid en lees in de onderstaande artikelen hoe je een terugbetaling kunt aanvragen.