Anmod om refusion for YouTubes betalingsprodukter

Hvis videoer eller funktioner med relation til dine YouTube-køb ikke fungerer som angivet, kan du være berettiget til en refusion.

Visse betalinger for YouTube-tjenester og -medlemskaber kan ikke refunderes. Hvis refusionsanmodningen godkendes, fjerner vi adgangen til indholdet, og dine penge refunderes inden for den omtrentlige refusionstid.

Anmod om refusion for en tjeneste eller et medlemskab på YouTube

Find og løs problemer med en YouTube-debitering

Klik på knappen nedenfor for at finde og løse problemer eller få flere oplysninger om din regning fra YouTube.

FIND OG LØS PROBLEMER MED EN YOUTUBE-DEBITERING

Har du spørgsmål om refusionsberettigelse?

Se vores refusionspolitikker for at få flere oplysninger om, hvordan du anmoder om en refusion i artiklerne nedenfor.