Lav YouTube Shorts-videoer med indhold fra dine videoer

Giv dine videoer i langt format nyt liv, og del dem med Shorts-seerne ved at lave Shorts-videoer med indhold fra de videoer, du allerede har uploadet.

Lav nemt dine videoer om til Shorts-videoer 🩳

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Shorts-videoer, du opretter via dine eksisterende videoer, linker tilbage til de oprindelige videoer, så nye seere kan opdage dit indhold.

I modsætning til remix af indhold er det kun dig, der kan redigere din video i langt format til en Shorts-video.

Opret Shorts-videoer med indhold fra dine videoer i langt format

Sådan opretter du en Shorts-video fra en offentlig video, du allerede har uploadet:

1. Gå til afspilningssiden for din video.
  2. Tryk på Remix og så Rediger til en Shorts-video for at åbne grænsefladen til oprettelse af Shorts-videoer.
  3. Vælg op til 60 sekunder af din video og så Tryk på Næste for at tilføje kreative elementer som f.eks. tekst eller filtre, før du uploader din Shorts-video.

Du kan ikke bruge musik eller andre lyde fra vores lydbibliotek til Shorts-videoer, du opretter via dine videoer. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter YouTube Shorts-videoer.

Vil du optage mere videoindhold?

Hvis du vælger at bruge mindre end 60 sekunder af din oprindelige video til en Shorts-video, kan du optage flere videosegmenter, indtil du når op på 60 sekunder. Du kan f.eks. vælge 45 sekunder af en video i langt format, som du har uploadet, og derefter optage 15 sekunders video med Shorts-kameraet.

Hvis du vil optage mere video, efter du har udvalgt indhold fra din oprindelige video, kan du åbne Shorts-kameraet ved at trykke på Tilbage og derefter starte optagelsen.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter Shorts-videoer ud fra dine videoer

Hvorfor kan jeg ikke se muligheden for at oprette en Shorts-video med indhold fra mine andre videoer?

Du kan kun redigere offentlige videoer i langt format, som du har uploadet, til Shorts-videoer. Private og skjulte videoer, videoer, der er "lavet til børn", og videoer med ophavsretskrav fra tredjeparter kan ikke bruges sammen med denne funktion.

Hvis du ikke kan se muligheden for at bruge din video til at oprette en Shorts-video, skal du sørge for, at sampling på YouTube er tilvalgt for videoen. Sådan tillader du sampling i forbindelse med Shorts-videoer på din video:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på Indhold i venstre menu.
  3. Klik på titlen eller miniaturebilledet for den video, som du vil bruge til at oprette en Shorts-video.
  4. Rul og så klik på VIS MERE.
  5. Rul for at finde "Sampling i forbindelse med Shorts-videoer" og så markér afkrydsningsfeltet ud for "Giv andre tilladelse til at sample dette indhold".
  6. Klik på GEM.