Crear curts de YouTube a partir de vídeos

Dona una nova vida als teus vídeos llargs i comparteix-los amb els espectadors de Shorts creant curts a partir dels vídeos que ja has penjat.

Convertir fàcilment els vídeos en curts 🩳

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Els curts que creïs a partir dels vídeos s'enllacen al vídeo original perquè els espectadors nous tinguin l'oportunitat de descobrir el teu contingut.

A diferència dels remixos de contingut, només tu pots convertir el vídeo llarg en un curt.

Crear curts a partir de vídeos llargs

Per crear un curt a partir d'un vídeo públic que ja has penjat:

1. Ves a la pàgina de visualització del vídeo.
  2. Toca Remix i després Converteix en curt per obrir l'experiència de creació de curts.
  3. Selecciona fins a 60 segons del vídeo i després i toca Següent per afegir tocs de creativitat, com ara text o filtres, abans de penjar el curt.

No pots fer servir música ni altres sons de la nostra Biblioteca d'àudio als curts que creïs a partir dels teus vídeos. Obtén més informació sobre com pots crear curts a YouTube.

Vols gravar més vídeo?

Si selecciones menys de 60 segons del vídeo per convertir-lo en un curt, pots gravar més segments de vídeo fins a arribar als 60 segons. Per exemple, pots seleccionar 45 segons d'un vídeo llarg que hagis penjat i, a continuació, gravar 15 segons de vídeo amb la càmera de Shorts.

Per gravar més vídeo, toca Enrere després de fer la selecció per entrar a la càmera de Shorts i començar a gravar.

Més informació sobre com pots crear curts amb els vídeos

Per què no veig l'opció de convertir en un curt?

Només pots editar com a curts els vídeos públics llargs que hagis penjat. Els vídeos privats i ocults, creats per a nens o amb reclamacions de drets d'autor de tercers no es poden utilitzar amb aquesta funció.

Si no trobes l'opció per convertir el vídeo en un curt, assegura't que tingui activat el mostratge a YouTube. Per permetre el mostratge de curts al teu vídeo:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Contingut.
  3. Fes clic al títol o a la miniatura del vídeo que vulguis convertir en un curt.
  4. Desplaça't i després fes clic a MOSTRA'N MÉS.
  5. Desplaça't fins a "Mostratge de curts" i després i marca la casella que hi ha al costat de "Permet que les persones extreguin una mostra d'aquest contingut".
  6. Fes clic a DESA.