Titta på YouTube i ambientljus

Med ambientljus används en ljuseffekt som gör det mer engagerande att titta på videor. Det görs genom att mjuka färger från videon återspeglas i bakgrunden på skärmen.

Watch YouTube in Dark theme to activate Ambient mode ft. Raymond Strazdas 🕶️ 🎨

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Så här använder du ambientljus:

1. När du har aktiverat mörkt tema aktiveras ambientljus automatiskt.

Så här inaktiverar du ambientljus:

1. Klicka på Inställningar på visningssidan.
  2. Klicka på Ambientljus .
  3. Inaktivera ambientljus för alla videor via reglaget.