YouTube in de sfeermodus bekijken

In de sfeermodus vloeien de kleuren uit de video subtiel over in de achtergrond van je scherm, zodat video's nog meeslepender worden.

Watch YouTube in Dark theme to activate Ambient mode ft. Raymond Strazdas 🕶️ 🎨

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Zo gebruik je de sfeerstand:

1. Als je het donkere thema aanzet, wordt de sfeermodus automatisch ook aangezet.

Zo zet je de sfeermodus uit:

1. Ga naar de weergavepagina en klik op Instellingen .
  2. Klik op Sfeermodus .
  3. Gebruik de schakelaar om de sfeermodus uit te zetten voor alle video's.