Mirar YouTube en mode ambient

El mode ambient utilitza un efecte d'il·luminació perquè mirar vídeos sigui més immersiu: emet colors suaus del vídeo al fons de la pantalla.

Watch YouTube in Dark theme to activate Ambient mode ft. Raymond Strazdas 🕶️ 🎨

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Per utilitzar el mode ambient:

1. Un cop hagis activat el tema fosc, el mode ambient s'activarà automàticament.

Per desactivar el mode ambient:

1. A la pàgina de visualització, fes clic a Configuració .
  2. Fes clic a Mode ambient .
  3. Utilitza el commutador per desactivar el mode ambient en tots els vídeos.