Utilitzar les funcions de capítol i cerca

Consells de navegació per explorar contingut de YouTube en dispositius mòbils

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Amb les funcions de capítol i cerca de YouTube, pots navegar de manera ràpida i senzilla pel vídeo que estàs mirant. La funció de cerca consisteix a moure el control lliscant de posició, el punt vermell de la barra de progrés, per canviar de posició al vídeo.

Mirar vídeos per capítols

Pots navegar pels vídeos seleccionant capítols diferents si un creador els ha afegit al seu vídeo. Aquests capítols divideixen un vídeo en diverses seccions.

Per anar a un capítol concret:

1. Fes clic al vídeo per obrir la barra de progrés.
  2. Mou el control lliscant de posició (punt vermell) a un dels capítols. Els capítols estan marcats amb una línia vertical a la barra de progrés. El títol del capítol es mostrarà a mesura que avancis d'una secció a una altra.
  3. Fes clic a Reprodueix per iniciar el vídeo a partir d'aquest capítol.

També pots trobar els capítols desplaçant-te cap avall fins a la part inferior de la descripció del vídeo.

Anar a les parts més reproduïdes d'un vídeo

Quan comencis a cercar, un gràfic es mostrarà a sobre de la barra de progrés. El gràfic et permet veure quines parts d'un vídeo s'han tornat a mirar amb més freqüència. Si la línia del gràfic és alta, vol dir que aquesta part del vídeo s'ha tornat a reproduir sovint.

És possible que el gràfic no es mostri a sobre de la barra de progrés d'un vídeo si:
  • El canal té algun toc d'atenció actiu.
  • El contingut és potencialment inadequat.
  • Els nostres sistemes consideren que no és apte per altres motius, com ara si el vídeo és massa nou o té massa poques visualitzacions.

Cerca precisa

La cerca precisa permet anar a un moment concret d'un vídeo amb facilitat.

Use precise seeking to find a specific moment in a video ft. Lyanna Kea 📌 📺

Per utilitzar la cerca precisa:

1. Toca la pantalla per veure-hi la barra de progrés.
  2. Llisca cap amunt des del control lliscant de posició (el punt vermell).
  3. Veuràs una fila de miniatures a sota de la barra de progrés.

Triar on vols avançar o retrocedir:

1. Quan vegis la fila de miniatures, pots fer lliscar les miniatures o el control lliscant de posició per ajustar la posició de la reproducció.
  2. Per començar a reproduir des de la ubicació seleccionada, toca el botó de reproducció o qualsevol lloc a sobre de les miniatures.
  3. Per cancel·lar aquesta funció, toca el botó X.

Deixar anar per cancel·lar la cerca

Mentre fas una cerca, és possible que vulguis cancel·lar aquesta acció i tornar al punt on has deixat de mirar el vídeo. Per cancel·lar la cerca:

1. Mou el control lliscant de posició (el punt vermell) de la barra de progrés fins al punt on has deixat de mirar el vídeo.
  2. Espera fins que sentis una vibració o vegis la notificació "Deixa anar per cancel·lar".
  3. Aixeca el dit per tornar al punt on has deixat de mirar el vídeo.
Nota: aquesta funció només està disponible a l'aplicació YouTube en tauletes o telèfons.