Miksi YouTube kysyy "Jatketaanko katselua?"

YouTube kysyy "Jatketaanko katselua?" katseluhistoriasi suojaamiseksi ja sen varmistamiseksi, ettet käytä verkkodataa, jos et todellisuudessa katso YouTubea.

"Video on keskeytetty. Jatketaanko katselua?" ‑viesti näkyy näytölläsi, jos katsot videoita automaattisen toiston ollessa päällä ja katselu on jatkunut ilman keskeytyksiä 30 minuuttia mobiililaitteella, 60 minuuttia selainversiossa tai 180 minuuttia TV:ssä. Jos haluat jatkaa katselua, valitse "Kyllä".