Hvorfor YouTube stiller spørgsmålet "Vil du fortsætte med at se videoen?"

YouTube stiller spørgsmålet "Vil du fortsætte med at se videoen?" for at sikre, at der ikke afspilles uønskede videoer, og at du ikke bruger internetdata, hvis du ikke ser YouTube.

Meddelelsen "Videoen er sat på pause. Vil du se videre?" vises på mobilen efter 30 minutters afspilning uden afbrydelser, efter 60 minutters afspilning på nettet eller efter 180 minutters afspilning på tv'et, hvis du ser videoer, hvor Autoplay er slået til. Hvis du gerne vil se videre, skal du vælge "Ja".