Per què YouTube pregunta "Vols continuar mirant el vídeo?"

YouTube pregunta "Vols continuar mirant el vídeo?" per protegir l'historial de visualitzacions i assegurar-se que no utilitzis les dades d'Internet si no estàs mirant YouTube.

El missatge "El vídeo s'ha posat en pausa. Vols continuar mirant-lo?" es mostrarà a la pantalla si estàs mirant vídeos amb la reproducció automàtica activada abans de 30 minuts de mirar contingut sense interrupcions al mòbil, de 60 minuts al web o de 180 minuts al televisor. Si vols continuar mirant, pots seleccionar "Sí".