Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Waarom YouTube vraagt of ik verder wil kijken

YouTube vraagt of je verder wilt kijken om te voorkomen dat er willekeurige video's in je kijkgeschiedenis komen en dat je internet gebruikt als je niet daadwerkelijk YouTube kijkt.

Je ziet het bericht 'Video onderbroken. Wil je verder kijken?' op je scherm als je video's bekijkt terwijl Autoplay aanstaat en een bepaalde tijd ononderbroken video's worden afgespeeld (30 minuten op mobiele apparaten, 60 minuten op het web of 180 minuten op tv). Als je wilt blijven kijken, selecteer je Ja.

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
true
Deursoek Hulpsentrum