Svara på kommentarer med YouTube Shorts

Du kan svara på kommentarer på din kanal med Shorts-videor.

Precis som med svar i textformat får den som kommenterat en avisering om Shorts-videon du skapat som svar, och videon visas i kommentarsflödet under den ursprungliga kommentaren.

Så här svarar du på kommentarer med en Shorts-video. 📲🩳

Skapa Shorts-videor som svar på kommentarer

Du kan använda Shorts för att svara på kommentarer genom att svara direkt i kommentarsavsnittet eller genom att lägga till en kommentar från Shorts-kameran.

Svara i kommentarsavsnittet med en Shorts-video:

1. Öppna visningssidan för Shorts-videon eller någon annan video.
  2. Leta upp en kommentar som du vill svara på följt av tryck på Svara .
  3. Tryck på Skapa för att öppna Shorts-verktyget med den valda kommentaren i en kommentarsdekal.

Skapa en Shorts-video med en kommentar som en dekal:

1. Logga in på YouTube-appen .
  2. Tryck på Skapa och välj Skapa en Shorts-video.
  3. Tryck på Mer > Kommentarer uppe till höger.
  4.  Välj den kommentarsdekal du vill svara på.
    • Tips! Du kan se vilken video kommentaren gäller genom att trycka på Mer ” > Se videoinformation.
  5. Sedan spelar du in videon.

I verktyget kan du dra kommentarsdekalen för att flytta den eller nypa för att ändra storlek. Du kan även använda vår svit med andra kreativa funktioner. Läs mer om hur du skapar YouTube Shorts-videor.