Svar på kommentarer med YouTube Shorts-videoer

Du kan svare på kommentarer som er lagt ut på kanalen din, med Shorts-videoer.

På samme måte som med tekstkommentarer varsles brukeren som har kommentert, om Shorts-videoen du har laget som svar – og den vises i kommentarfeeden under den opprinnelige kommentaren.

Slik svarer du på kommentarer med Shorts-videoer 📲🩳

Abonner på YouTube-kanalen for skapere for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Lag Shorts-videoer som svar på kommentarer

Du kan bruke Shorts-videoer til å svare på kommentarer – enten direkte i kommentarfeltet eller via Shorts-kameraet.

Slik svarer du med en Shorts-video i kommentarfeltet:

1. Gå til videosiden for Shorts-videoen din eller en annen video.
  2. Finn en kommentar du vil svare på etterfulgt av, trykk på Svar
  3. Trykk på Opprett for å åpne Shorts-verktøyet, der den valgte kommentaren vises som et kommentarmerke.

Slik lager du en Shorts-video med et kommentarmerke:

1. Logg på YouTube-appen .
  2. Trykk på Opprett og velg Lag en Shorts-video.
  3. På menyen til høyre trykker du på Mer  > Kommentarer.
  4.  Velg kommentarmerket du vil svare på.
    • Tips: Du kan finne ut hvilken video kommentaren gjelder, ved å trykke på Mer » > Se videodetaljer.
  5. Spill inn videoen din.

I skaperen kan du dra kommentarklistremerket for å flytte det eller klype for endre størrelsen. Du kan også bruke de andre kreative funksjonene våre. Finn ut mer om hvordan du lager YouTube Shorts-videoer.