Besvar kommentarer med dine YouTube Shorts-videoer

• Ændringer af links på YouTube: Med henblik på at reducere spam og svindelforsøg, vil det fra og med den 31. august 2023 ikke længere være muligt at klikke på links i YouTube Shorts-kommentarer og Shorts-beskrivelser. Ændringen udrulles gradvist. Vi fjerner også bannerlinks den 10. august 2023, og vi introducerer en ny metode til at dele vigtige links på din kanalside. Du kan begynde at forberede links til kanalprofiler den 10. august, og dine seere kan se dem fra den 23. august. Få flere oplysninger om denne ændring.

Du kan svare på kommentarer, der er slået op på din kanal, med Shorts-videoer.

Som ved svar via tekstkommentarer får kommentarskriveren besked, når du opretter Shorts-videoer som svar, og de vises i kommentarfeedet under den oprindelige kommentar.

Sådan svarer du på kommentarer med en Shorts-video! 📲🩳

Opret Shorts-videoer som svar på kommentarer

Sådan svarer du med en Shorts-video:

1. Gå til afspilningssiden for din Shorts-video eller en anden video.
  2. Find en kommentar, du vil besvare og så tryk på Svar
  3. Tryk på Opret for at åbne grænsefladen til oprettelse af Shorts-videoer med den valgte kommentar vist i en kommentarmærkat.

I grænsefladen kan du trække i kommentarmærkaten eller knibe fingrene sammen (eller sprede dem ud) for at ændre placeringen eller ændre størrelsen af den. Du kan også bruge vores udvalg af andre kreative funktioner. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter YouTube Shorts-videoer.