Besvar kommentarer med dine YouTube Shorts-videoer

Du kan svare på kommentarer, der er slået op på din kanal, med Shorts-videoer.

Som ved svar via tekstkommentarer får kommentarskriveren besked, når du opretter Shorts-videoer som svar, og de vises i kommentarfeedet under den oprindelige kommentar.

Sådan svarer du på kommentarer med en Shorts-video! 📲🩳

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Opret Shorts-videoer som svar på kommentarer

Du kan bruge Shorts-videoer til at svare på kommentarer ved at svare direkte i kommentarsektionen eller ved at tilføje en kommentar fra Shorts-kameraet.

Svar i kommentarsektionen med en Shorts-video:

1. Gå til afspilningssiden for din Shorts-video eller en anden video.
  2. Find en kommentar, du vil besvare og så tryk på Svar
  3. Tryk på Opret for at åbne grænsefladen til oprettelse af Shorts-videoer med den valgte kommentar vist i en kommentarmærkat.

Opret en Shorts-video med en kommentar som mærkat:

1. Log ind i YouTube-appen .
  2. Tryk på Opret , og vælg Opret en Shorts-video.
  3. I menuen til højre skal du trykke på Mere > Kommentarer.
  4.  Vælg den kommentarmærkat, du vil svare på.
    • Tip! Du kan se, hvilken video kommentaren er til, ved at trykke på Mere '' > Se videooplysninger.
  5. Optag derefter din video.

I grænsefladen kan du trække i kommentarmærkaten eller knibe fingrene sammen (eller sprede dem ud) for at ændre placeringen eller ændre størrelsen af den. Du kan også bruge vores udvalg af andre kreative funktioner. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter YouTube Shorts-videoer.