Respondre a comentaris amb curts de YouTube

Pots respondre als comentaris publicats al teu canal amb curts.

De la mateixa manera que amb les respostes de comentaris de text, els curts que creïs com a respostes enviaran una notificació al comentador i es mostraran al feed de comentaris a sota del comentari original.

Com pots respondre als comentaris amb un curt. 📲🩳

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Crear curts com a respostes a comentaris

Pots utilitzar curts per respondre als comentaris directament a la secció de comentaris o des de la càmera de Shorts.

Respondre amb un curt a la secció de comentaris:

1. Ves a la pàgina de visualització del teu curt o d'un altre vídeo.
  2. Cerca un comentari al qual vulguis respondre i després toca Respon .
  3. Toca Crea per obrir l'experiència de creació de curts amb el comentari seleccionat que es mostra en un adhesiu de comentari.

Crear un curt amb un comentari com a adhesiu:

1. Inicia la sessió a l'aplicació YouTube .
  2. Toca Crea i selecciona Crea un curt.
  3. Al menú de la dreta, toca Més > Comentaris.
  4. Tria l'adhesiu de comentari per respondre-hi.
    • Consell: per saber a quin vídeo correspon el comentari, toca Més '' > Consulta la informació del vídeo.
  5. A continuació, grava el vídeo.

Un cop siguis a l'experiència de creació, pots arrossegar l'adhesiu per canviar-ne la posició o pinçar-lo per canviar-ne la mida. També pots utilitzar el nostre conjunt de funcions creatives. Obtén més informació sobre com pots crear curts a YouTube.