Antwoord op opmerkings met jou YouTube Kortvideo’s

Jy kan met Kortvideo’s antwoord op opmerkings wat op jou kanaal geplaas is.

Net soos tekskommentaarantwoorde sal Kortvideo’s wat jy as antwoorde skep die opmerker laat weet en in die opmerkingstroom onder die oorspronklike opmerking verskyn.

Hoe om op opmerkings te antwoord met ’n Kortvideo! 📲🩳

Skep Kortvideo’s as antwoorde op opmerkings

Jy kan Kortvideo’s gebruik om op opmerkings te antwoord deur direk in die opmerkingafdeling te reageer of deur ’n opmerking van die Kortvideo’s-kamera af by te voeg.

Antwoord in die opmerkingafdeling met ’n Kortvideo:

1. Gaan na jou Kortvideo of ander video se kykbladsy.
  2. Soek ’n opmerking waarop jy wil antwoord en dan tik op Antwoord
  3. Tik op Skep om die Kortvideo’s-skeppingervaring oop te maak met die geselekteerde opmerking wat in ’n opmerkingplakker gewys word.

Skep ’n Kortvideo met ’n opmerking as ’n plakker:

1. Meld aan by die YouTube-app .
  2. Tik op Skep en kies Skep ’n Kortvideo.
  3. Tik op meer  > Opmerkings aan die regterkant.
  4.  Kies die opmerkingplakker waarop jy wil antwoord.
    • Wenk: Jy kan uitvind vir watter video die opmerking is deur te tik op Meer '' > Sien videobesonderhede.
  5. Vang dan jou video vas.

Wanneer jy in die skeppingervaring is, kan jy sleep om die opmerkingplakker te herposisioneer, of knyp om die grootte daarvan te verander. Jy kan ook ons suite ander kreatiewe kenmerke gebruik. Kom meer te wete oor hoe om YouTube Kortvideo’s te skep.