Upload YouTube Shorts-videoer

YouTube Shorts forvandler idéer til en mulighed for at nå ud til nye målgrupper i hele verden. Du kan bruge YouTubes værktøjer til oprettelse af Shorts-videoer til at uploade en kort video i lodret format som en Shorts-video.

YouTube Shorts

Upload Shorts-videoer

Sådan uploader du en Shorts-video fra en computer:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Øverst til højre skal du klikke på OPRET og så Upload videoer .
  3. Vælg en Shorts-videofil:
    • Op til 60 sekunder
    • I et kvadratisk eller lodret billedformat.
  4. (Valgfrit) Inkluder #Shorts i titlen eller beskrivelsen for at hjælpe vores system med at anbefale dine Shorts-videoer på YouTube.

Du kan vælge op til 15 Shorts-videoer ad gangen, men sørg for at klikke på REDIGER UDKAST for at færdiggøre dine videooplysninger, inden du udgiver dem. Få flere oplysninger om videoindstillinger.

Kunne du godt bruge lidt gode råd, inden du uploader din første Shorts-video? Se tips til upload af Shorts-videoer.

Bemærk! Adgangsindstillingen for videoer fra youtubere mellem 13 og 17 år er som standard privat. Hvis du er 18 år eller derover, er din adgangsindstilling for videoer angivet til offentlig som standard. Alle kan ændre denne indstilling for at gøre deres video offentlig, privat eller skjult.

Hvis du uploader en Shorts-video, du har optaget på anden vis, skal du sikre dig, at ophavsretsligt beskyttet materiale, du har brugt, er godkendt til, at du må bruge det på YouTube. Hvis du bruger ophavsretsligt beskyttet materiale, kan du ende med et Content ID-krav. Hvis en ophavsretsindehaver, en kunstners pladeselskab eller en distributør sender os en gyldig og fuldstændig notifikation om fjernelse på grund af ophavsret vedrørende din Shorts-video, kan den blive fjernet, og du kan få et strafklip for at krænke ophavsretten.