Laai YouTube Kortvideo’s op

YouTube Kortvideo’s is ’n manier waarop enigiemand ’n idee kan verander in ’n kans om met nuwe gehore enige plek ter wêreld in aanraking te kom. Jy kan YouTube se Kortvideo’s-skeppingnutsgoed gebruik om ’n vertikale video in kort formaat as ’n Kortvideo op te laai.

YouTube Kortvideo's

Laai Kortvideo’s op

Hoe om ’n Kortvideo van ’n rekenaar af op te laai:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Klik in die hoek bo regs SKEP en dan Laai video’s op .
  3. Kies ’n kortvideolêer:
  4. (Opsioneel) Sluit #Shorts by die titel of beskrywing in sodat ons stelsel jou kort video’s oral op YouTube kan aanbeveel.

Jy kan tot 15 kort video's op ’n slag kies, maar maak seker dat jy WYSIG KONSEP klik om jou videobesonderhede te voltooi voordat jy hulle publiseer. Kry meer inligting oor video-instellings.

Soek jy na wenke voordat jy jou eerste Kortvideo oplaai? Kyk na oplaaiwenke vir Kortvideo’s.

Let wel: Die verstekvideoprivaatheidinstelling vir skeppers van 13-17 jaar oud is privaat. As jy 18 of ouer is, is jou verstekvideoprivaatheidinstelling op publiek gestel. Almal kan hierdie instelling verander om hul video publiek, privaat of ongelys te maak.

As jy ’n kort video oplaai wat jy elders geskep het, moet jy seker maak dat enige materiaal met kopiereg wat jy gebruik, goedgekeur is vir gebruik op YouTube. As jy materiaal met kopiereg gebruik, kan dit ’n Content ID-eis teen jou tot gevolg hê. En as ’n kopieregeienaar, musiekmaatskappy of verspreider vir ons ’n geldige en volledige verwyderingkennisgewing weens kopiereg teen jou kort video stuur, kan dit verwyder word, en jy kan ’n kopieregwaarskuwing kry.