Gaan komponente na vir kwalifisering vir inkomstedeling

Skeppermusiek is nou beskikbaar vir VSA-skeppers in die YouTube Vennootprogram (YVP). Uitbreiding na YVP-skeppers buite die VSA is hangende.

As jy musiek vir lisensiëring op Skeppermusiek aanbied, kan sommige van jou komponente ook kwalifiseer vir inkomstedeling met skeppers wat musiek deur Skeppermusiek lisensieer.

Let wel: Slegs klankopnamekomponente kwalifiseer vir inkomstedeling.

Vind uit watter komponente kan inkomste deel

1. Meld aan by Studio Inhoudbestuurder.
  2. Kies Komponente in die linkerkieslys.
  3. Klik die filterbalk en dan Inkomstedelingstatus.
  4. Kies een of meer filters:
    • Inkomstedeling in alle gebiede: Komponent kan inkomste deel in alle gebiede.
    • Inkomstedeling in sommige gebiede: Komponent kan inkomste deel in sommige gebiede.
    • Kwalifiseer nie vir inkomstedeling in enige gebied nie: Komponent kan nie inkomste deel nie. Kry hier onder meer inligting.
      • Let wel: Komponente kan steeds kwalifiseer vir standaardmonetiseringseise.
  5. Klik op PAS TOE.
  6. Klik die filterbalk en dan Inkomstedelingtipe.
  7. Kies een of meer filters:
    • Inkomstedeling: Komponent skep tans eise wat inkomste deel.
    • Inkomstedeling met beperkings: Komponent skep tans eise wat inkomste deel met gebruiksbeperkings (skeppers kan ’n maksimum van 30 sekondes se inhoud in ’n minimum van 3 minute se video gebruik).
  8. Klik op PAS TOE.
Hou in gedagte: As ’n komponent wat vir inkomstedeling kwalifiseer ’n toegepaste lisensiestrategie het, sal die komponent beskikbaar wees vir beperkte gebruik. As die komponent geen toegepaste lisensiestrategie het nie, sal die komponent beskikbaar wees vir onbeperkte gebruik.
Inkomstedelingstatus per gebied

Om ’n komponent se inkomstedelingstatus volgens gebied te sien:

1. Gaan na die Komponente -bladsy en klik op ’n komponent.
  2. Kies Monetisering op die linkerkieslys.
  3. Klik op die Inkomstedeling-oortjie.
    • Let wel: Jy kan ’n oorsig van die inkomstedelingstatus op die Oorsig-oortjie sien.
Inkomstedelingikone
Jy kan ook sien watter komponente vir inkomstedeling kwalifiseer deur die ikone in die Inkomstedeling-kolom op die Komponente-bladsy te gebruik:
Inkomstedeling is aktief
Inkomstedeling is aktief in sommige gebiede
Inkomstedeling is aktief met beperkings
Inkomstedeling is aktief met beperkings in sommige gebiede
Komponent kwalifiseer nie vir inkomstedeling nie. Kry hier onder meer inligting.

Voer data uit oor kwalifisering vir inkomstedeling

1. Volg die instruksies hier bo om die data wat jy wil uitvoer, te sien.
  2. Merk die blokkie langs elke komponent waarvoor jy inligting wil uitvoer:
    • Om alle komponente op ’n enkele bladsy te kies, merk die “Kies alles”-blokkie aan die bokant.
    • Om alle komponente op alle bladsye te kies, merk die “Kies alles”-blokkie aan die bokant en dan “Kies alles wat pas”.
    • Let wel: Jy kan ’n maksimum van 2 miljoen komponente op ’n slag kies.
  3. Klik op Voer uit in die boonste banier en dan Kommageskeide waardes (.csv). Die CSV-lêer sal begin verwerk.
    • Let wel: Jy kan die bladsy verlaat of ander grootmaathandelinge uitvoer terwyl die lêer verwerk word.
  4. Wanneer die lêer gereed is, klik op LAAI AF.

Verstaan waarom ’n komponent nie inkomste kan deel nie

Op die Komponente -bladsy wys die Inkomstedeling-kolom of ’n komponent inkomste kan deel. Hou jou muiswyser oor Kwalifiseer nie  om uit te vind waarom ’n komponent nie inkomste kan deel nie:

Botsende klankopname-eienaarskap

Klankopnamekomponent het botsende eienaarskap.

Onversoenbare komponentbeleid vir ingebedde samestellings

’n Publiseerder het 'n blokkeer- of nasporingsbeleid vir gebruike van minder as 30 sekondes. Om vir inkomstedeling te kwalifiseer, moet die komponent se beleid monetisering toelaat wanneer die inhoud vir minder as 30 sekondes gebruik word.

Onversoenbare klankopnamebeleid

Klankopnamekomponent se passingbeleid het ’n blok- of nasporingsbeleid vir gebruike van minder as 30 sekondes. Om vir inkomstedeling te kwalifiseer, moet die komponent se passingbeleid monetisering toelaat wanneer die inhoud vir minder as 30 sekondes gebruik word.

Wenk: Jy kan vanaf die Komponente-bladsy op enige komponent klik en die Monetisering-oortjie kies om besonderhede te sien oor die komponent se geskiktheid vir inkomstedeling.

Gereelde vrae oor kwalifisering vir inkomstedeling

Wat as ’n video wat vir inkomstedeling kwalifiseer, handmatig opgeëis is?
In gevalle van vertraagde of gemiste outomatiese eise, kan eisers kies om ’n handmatige eis op ’n video te plaas. As die geassosieerde komponent vir inkomstedeling kwalifiseer, sal die opgeëisde video inkomste deel, ongeag of die eis handmatig of outomaties geplaas is.
Wat gebeur as ek ’n blokkeerbeleid het oor komponente wat vir inkomstedeling kwalifiseer?
Die beleid wat op ’n video toegepas word wanneer dit opgelaai word, sal altyd die kwalifisering van inkomstedeling ignoreer. Byvoorbeeld, as die gebruik van inkomstedeling vir ’n snit onbeperk is en jy het ’n beleid om te “monetiseer <60 sekondes anders blokkeer”, en die skepper gebruik >60 sekondes van die snit, sal hul video geblokkeer word en nie inkomste kan deel nie.
Wat gebeur met die opgeëisde video’s wat inkomste gedeel het as ’n komponent se kwalifisering vir inkomstedeling verander?

Gebruikbepalings word op ’n video toegepas wanneer dit opgelaai word, so as jou kwalifisering vir inkomstedeling later verander van onbeperkte na beperkte gebruik, sal eise op die video’s wat onder onbeperkte gebruik opgelaai is, nie verander word nie. As jy ’n lisensiestrategie handmatig deaktiveer, word die video’s wat inkomste gedeel het voordat jy die strategie gedeaktiveer het, nie geraak nie en sal dit voortgaan om inkomste te deel.

Meer inligting