The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Ta kurs på YouTube

Med kurs får skapere nye muligheter til å tilby omfattende læringsprogrammer med flere leksjoner på YouTube. Seere kan lære fra skapere i et strukturert læringsmiljø og komme i kontakt med andre elever. Du finner kurs på følgende steder på YouTube:
  • i Startside-feeden
  • i Se etterpå
  • i søkeresultater
  • i spillelistene til skapere som har kurs
  • i Kurs-delen av Utforsk

Noen skapere krever en engangsbetaling for kursene sine, mens andre kurs er kostnadsfrie. Hvis du må betale for kurset, er det annonsefritt. Kurs som er tilgjengelige for USD 0, kan inneholde annonser. De fleste inntektene fra kursene går til kursskaperen.

Merk: Kurs-funksjonen er i betaversjon og begrenset til et mindre antall skapere akkurat nå. Kurs er bare tilgjengelige i et begrenset antall land. Seerne kan bare kjøpe kurs på datamaskiner eller Android-enheter. Vi har planer om å gjøre kurs tilgjengelige for flere skapere, enheter og land/regioner i fremtiden.

Kjøp kurs

Du må være minst 18 år for å kjøpe kurs, og du må kjøpe det fra en datamaskin eller Android-enhet. Når du har kjøpt kurset, kan du imidlertid se det på alle enheter YouTube er tilgjengelig på. Noen skapere har også filer du kan laste ned med kurset. Noen av disse filene kan bare lastes ned på datamaskiner, men du kan ta en forhåndskikk på filene på andre enheter.

Slik kjøper du kurs:

1. Finn kurset på en datamaskin eller Android-enhet.
  2. Velg Kjøp kurset.
  3. Velg Neste.
  4. Følg veiledningen på skjermen for å oppgi betalingsopplysningene dine og kjøpe kurset.
Merk: Når du kjøper et kurs, bekrefter du at du er minst 18 år, og at du godtar disse vilkårene. Refusjon utstedes bare i begrensede tilfeller og i henhold til refusjonsretningslinjene.

Finn kurs du har kjøpt

Når du har kjøpt et kurs, finner du det i kjøpene dine. Slik finner du et kurs du har kjøpt:

1. Velg Innstillinger .
  2. Velg Kjøp og medlemskap.
  3. Du finner kursene dine i «Kjøp»-delen.

Be om refusjon for kurs

Du kan ha krav på refusjon hvis videoer eller funksjoner knyttet til et kurs du har kjøpt, ikke fungerer. Hvis du ikke har sett på kurset, kan du be om refusjon innen 7 virkedager etter kjøpet. Hvis vi godkjenner refusjonsforespørselen, returnerer vi pengene dine og fjerner tilgangen din til kurset. Slik ber du om refusjon for et kurs du har kjøpt:

1. Velg Innstillinger  .
  2. Velg Kjøp og medlemskap.
  3. Ved siden av kurset velger du Mer '' etterfulgt av «Har du et problem med kjøpet?»
  4. Følg veiledningen på skjermen for å be om refusjon.
Merk: Kurs som kjøpes i YouTube-appen for Android, faktureres via Google Play. Gå til payments.google.com for å finne ut mer om nye belastninger og hvordan du faktureres. Kjøp via Google Play er underlagt refusjonsretningslinjene for Google Play.