Tag et kursus på YouTube

Kurserne er en ny måde, hvorpå deltagende youtubere kan tilbyde dybdegående læringsprogrammer på flere lektioner på YouTube. Kurserne giver seerne mulighed for at lære af youtubere i et struktureret læringsmiljø, mens de kommer i kontakt med andre elever. Du kan finde kurser på YouTube:
  • I startfeedet
  • I Se næste
  • I søgeresultater
  • I playlister fra en deltagende youtuber
  • I Kurser under Udforsk

Deltagende youtubere kan kræve en engangsbetaling for kurset, mens andre kurser tilbydes uden betaling. Når kurser kræver en engangsbetaling, er kurset annoncefrit. Kurser, der er tilgængelige uden betaling, indeholder muligvis stadig annoncer. De fleste indtægter fra kurser går til den deltagende youtuber.

Bemærk! Kurserne er i beta og i øjeblikket begrænset til en undergruppe af youtubere. Kurserne er kun tilgængelige i et begrænset antal lande. Seerne skal bruge en computer eller en Android-enhed til at købe et kursus. Vi håber på at kunne udrulle kurser til flere youtubere, enheder og lande/regioner i fremtiden.

Køb et kursus

Du skal være mindst 18 år gammel og bruge en computer eller Android-enhed for at købe et kursus. Men når du køber et kursus, kan du se det på alle enheder, hvor YouTube er tilgængeligt. Nogle youtubere kan også medtage filer, som kan downloades sammen med deres kursus. Nogle af de filer, der er inkluderet i kurset, kan kun downloades på computere, men du kan se en forhåndsvisning af filerne på andre enheder.

Sådan køber du et kursus:

1. Brug en computer eller Android-enhed til at gå til kurset.
  2. Vælg Køb kursus.
  3. Vælg Næste.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at angive dine betalingsoplysninger og købe kurset.
Bemærk! Ved at købe et kursus, verificerer du, at du er mindst 18 år, og at du accepterer disse vilkår. Refusion er kun muligt under begrænsede omstændigheder ifølge vores refusionspolitik.

Find et købt kursus

Når du har købt et kursus, kan du finde det under dine køb. Sådan finder du et købt kursus:

1. Vælg Indstillinger .
  2. Vælg Køb og medlemskaber.
  3. Dine kurser vises i sektionen "Køb".

Anmod om refusion for et kursus

Hvis videoer eller funktioner med relation til dit købte kursus ikke fungerer, kan du være berettiget til en refusion. Hvis du ikke har set kurset, kan du anmode om refusion inden for 7 hverdage efter købet. Hvis vi imødekommer din anmodning om refusion, returnerer vi dine penge og fjerner adgangen til kurset. Sådan anmoder du om refusion for et købt kursus:

1. Vælg Indstillinger .
  2. Vælg Køb og medlemskaber.
  3. Ud for det relevante kursus skal du vælge Mere '' og så "Er der et problem med købet?"
  4. Følg vejledningen på skærmen for at anmode om en refusion.
Bemærk! Køb af kurser, der foretages i YouTube-appen til Android, faktureres via Google Play. Gå til pay.google.com for at få flere oplysninger om nye debiteringer og forstå, hvordan du bliver faktureret. Køb, der foretages via Google Play, er underlagt refusionspolitikkerne.