Doen ’n kursus op YouTube

Kursusse is ’n nuwe manier waarop deelnemende skeppers diepgaande, multilesleerprogramme op YouTube kan bied. Kykers kan in ’n gestruktureerde leeromgewing by skeppers leer, terwyl hulle ook met ander leerders in verbinding kom. Jy kan kursusse oral op YouTube vind:
  • Op die tuisstroom
  • In Kyk Volgende
  • In soekresultate
  • In ’n deelnemende skepper se snitlyste
  • In Kursusse, onder Verken

Deelnemende skeppers kan ’n eenmalige betaling vir die kursus vereis, terwyl ander kursusse gratis aangebied word. Wanneer kursusse ’n eenmalige betaling vereis, sal die kursus advertensievry wees. Gratis kursusse kan steeds advertensies wys. Meeste van die inkomste uit kursusse gaan na die deelnemende skepper.

Let wel: Die Kursusse-kenmerk is in beta en tans tot ’n substel skeppers beperk. Kursusse is slegs in ’n beperkte aantal lande beskikbaar. Kykers moet ’n rekenaar of Android-toestel gebruik om ’n kursus te koop. Ons hoop om kursusse in die toekoms na meer skeppers, toestelle en lande/streke uit te brei.

Koop ’n kursus

Jy moet minstens 18 jaar oud wees om ’n kursus te koop en jy moet ’n rekenaar of Android-toestel gebruik. Jy kan egter die kursus op enige toestel waarop YouTube beskikbaar is kyk sodra jy dit koop. Sommige skeppers sal dalk ook lêers insluit wat saam met hul kursus afgelaai kan word. Sommige lêers wat by die kursus ingesluit is, kan slegs op rekenaars afgelaai word, maar jy kan ’n voorskou van die lêers op ander toestelle sien.

Om ’n kursus te koop:

1. Gebruik ’n rekenaar of Android-toestel om na die kursus te gaan.
  2. Kies Koop Kursus.
  3. Kies Volgende.
  4. Volg die instruksies op die skerm om jou betalingbesonderhede in te voer en die kursus te koop.
Let wel: Deur ’n kursus te koop, verifieer jy dat jy minstens 18 jaar oud is en jy stem in tot hierdie bepalings. Terugbetalings is net in beperkte omstandighede ingevolge ons terugbetalingbeleid beskikbaar.

Vind ’n gekoopte kursus

Jy kan ’n kursus onder jou aankope vind sodra jy dit gekoop het. Om ’n gekoopte kursus te vind:

1. Kies Instellings .
  2. Kies Aankope en lidmaatskappe.
  3. Jou kursusse sal in die lys onder die “Aankope”-afdeling wees.

Versoek ’n terugbetaling vir ’n kursus

As video’s of kenmerke verwant aan die kursus wat jy gekoop het nie werk nie, kan jy dalk vir ’n terugbetaling kwalifiseer. As jy nie jou kursus bekyk het nie, kan jy binne 7 werksdae van die aankoop ’n terugbetaling versoek. As ons jou terugbetalingversoek toestaan, sal ons jou geld terugbetaal en toegang tot die kursus verwyder. Om ’n terugbetaling vir ’n gekoopte kursus te versoek:

1. Kies Instellings  .
  2. Kies Aankope en lidmaatskappe.
  3. Kies Meer '' en dan “Probleem met jou aankoop?” langs die relevante kursus.
  4. Volg die instruksies op die skerm om ’n terugbetaling te versoek.
Let wel: Kursusaankope wat op die YouTube Android-app gedoen is, sal deur Google Play gefaktureer word. Gaan na pay.google.com om meer te wete te kom oor nuwe heffings en hoe jy gefaktureer word. Aankope wat deur Google Play gedoen is, is onderworpe aan hul terugbetalingsbeleide.