Prestatge d'històries personals

Quan cerquis determinades malalties físiques i mentals a YouTube, és possible que vegis un prestatge d'històries personals als resultats de la cerca. El prestatge Històries personals et permet connectar amb el contingut de creadors que comparteixen la seva experiència personal amb determinats problemes mèdics. El prestatge està pensat per donar a conèixer històries de salut solidàries i ajudar a reduir l'estigma sobre temes de salut mental i física.

El prestatge pot incloure contingut d'altres països o regions que coincideixi amb el teu idioma de cerca. La posició del prestatge als resultats de la cerca pot variar en funció de la rellevància del contingut del prestatge amb relació als teus termes de cerca.

Qui compleix els requisits

Per poder utilitzar el prestatge, els vídeos s'han de centrar principalment en una experiència personal i autèntica que sigui rellevant per a una malaltia física o mental concreta. El contingut promocional no és apte per a aquesta funció, i tots els vídeos que apareixen en aquesta funció han de complir les nostres polítiques per evitar la propagació d'informació errònia sobre la salut.

Els prestatges d'històries personals utilitzen diversos senyals per determinar quins vídeos es mostraran per a un problema de salut determinat. Per tant, els vídeos que es mostren al prestatge estan subjectes a canvis al llarg del temps. A més, al principi, és possible que el contingut del prestatge estigui limitat i que només cobreixi un conjunt reduït de malalties físiques i mentals.

Ara mateix, el prestatge només està disponible en anglès i únicament a Austràlia, el Canadà, els Estats Units i el Regne Unit. Estem treballant per ampliar aquesta funció a més països i regions per proporcionar als usuaris una gamma més àmplia de contingut sobre les experiències viscudes.

Quan cal consultar un professional sanitari

Com que la situació de cada persona és única, la informació relacionada amb la salut que es mostra a YouTube no és aplicable a tothom i no equival a les recomanacions d'un metge. Si et preocupa algun tema de salut, contacta amb un professional sanitari de referència. Si creus que tens una emergència mèdica, contacta amb el teu metge o truca al número d'emergència local.

Informació que YouTube emmagatzema sobre les teves cerques

Les funcions sobre salut només es mostren si la cerca que has fet o el vídeo que mires estan relacionats amb un tema de salut. L'historial de cerques i de visualitzacions no activa aquestes funcions. Tanmateix, si vols consultar i suprimir les teves cerques, ves a Les teves dades a YouTube. També pots obtenir informació sobre com pots consultar i suprimir l'historial de cerques.

Compartir els suggeriments

Si detectes un error en les funcions sobre salut que s'ofereixen a YouTube o tens algun suggeriment, pots enviar-nos suggeriments amb el menú de la foto de perfil.