Angi publiseringstidspunkter for videoer

Du kan bruke planlagt publisering til å gjøre en privat video offentlig på et bestemt tidspunkt.

Angi senere publiseringstidspunkter for videoer

For å angi et tidspunkt for publisering av en video må du først velge «planlagt» eller «privat» for videoen på opplastingssiden.

1. Logg på YouTube Studio.
    • Du kan også bruke YouTube-appen .
  2. Velg OPPRETT etterfulgt av Last opp videoer.
  3. Velg filen du vil laste opp, og legg inn informasjon om videoen.
  4. Velg «Synlighet»-fanen og deretter Planlegg.
  5. Angi dato, klokkeslett og tidssone for publisering av videoen.
  6. Velg Planlegg, Last opp Shorts-video eller Last opp en video.

Merk: Hvis kontoen din har fått en advarsel om brudd på retningslinjene for brukere, publiseres ikke den planlagte videoen før advarselen er utløpt. Videoen er angitt som «privat» så lenge advarselen gjelder. Du må planlegge publiseringen på nytt når denne perioden er over. Her finner du grunnleggende informasjon om advarsler for brudd på retningslinjene for brukere.

Endre et planlagt tidspunkt for publisering

Du kan endre et planlagt tidspunkt for publisering eller publisere videoen med en gang.

1. Logg på YouTube Studio.
    • Du kan også bruke YouTube-appen .
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
    • Du kan også velge profilbildet  etterfulgt av Videoene dine.
  3. Velg videoen du vil redigere.
  4. Velg «Synlighet»-fanen:
    • For å endre det planlagte publiseringstidspunktet må du kontrollere at tilgangsinnstillingen er angitt som Privat, og velge det nye tidspunktet under «Planlegg».
    • For å publisere videoen umiddelbart angir du tilgangsinnstillingen som Offentlig.
  5. Velg Lagre for å publisere.

Dato på videosiden

Når du gjør en video offentlig på YouTube, blir datoen på videosiden angitt basert på Pacific Standard Time (PST). Hvis du vil at det skal vises en bestemt dato under videoen, må du laste opp videoen på den aktuelle datoen. Du kan også stille inn at videoen skal publiseres på denne datoen, men husk at den følger Pacific Standard Time.

I følgende tilfeller kan du se en annen dato på videosiden enn i YouTube Studio:

• Hvis du laster opp en offentlig video i en tidssone som ligger foran PST.
  • Hvis du planlegger at en privat video skal offentliggjøres på et bestemt tidspunkt i en tidssone som ligger foran PST.