Videon julkaisun ajoittaminen

Ajoitetun julkaisun avulla voit valita tarkan ajankohdan, jolloin yksityinen video asetetaan julkiseksi.

Videon julkaisun ajoittaminen myöhemmäksi

Voit valita videolle myöhäisemmän julkaisuajan asettamalla videon ensin lataussivulla ajoitetuksi tai yksityiseksi.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
    • Voit myös käyttää YouTube-sovellusta .
  2. Valitse LUO ja sitten Lataa videoita.
  3. Valitse ladattava tiedosto ja lisää videon tiedot.
  4. Valitse Näkyvyys-välilehti ja klikkaa Ajastus.
  5. Valitse videon julkaisulle päivä, aika ja aikavyöhyke.
  6. Valitse Ajasta, Lataa Shorts-video tai Lataa video.

Huom. Jos tililläsi on varoitus yhteisösääntöjen rikkomisesta, ajoitettua videotasi ei julkaista sanktiojakson aikana. Video on asetettu yksityiseksi sanktiojakson ajaksi, ja sinun on ajoitettava se uudelleen, kun jäädytys poistuu. Katso, millä periaatteilla varoituksia yhteisösääntöjen rikkomisesta annetaan.

Ajoitetun julkaisuajan muokkaaminen

Voit muuttaa ajoitetun julkaisun aikaa tai julkaista videon välittömästi.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
    • Voit myös käyttää YouTube-sovellusta .
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
    • Voit myös valita profiilikuvan  ja sitten Omat videot.
  3. Valitse muokattava video.
  4. Valitse Näkyvyys-välilehti:
    • Jos haluat muuttaa ajoitettua julkaisuaikaa, varmista, että näkyvyys on "Yksityinen", ja valitse sitten uusi aika Ajasta-kohdasta.
    • Jos haluat julkaista videon heti, aseta näkyvyydeksi Julkinen.
  5. Julkaise video valitsemalla Tallenna.

Katselusivulla näkyvä päivämäärä

Kun teet videosta julkisen YouTubessa, katselusivulla näkyvä päivämäärä perustuu Tyynenmeren normaaliaikaan (PST). Jos haluat tietyn päivämäärän näkyvän videosi alla, lataa video kyseisenä päivänä. Voit myös ajastaa videosi julkaisun tuolle päivälle Tyynenmeren normaaliaikaa.

Katselusivulla voi näkyä eri päivämäärä kuin YouTube Studiossa. Tämä voi johtua seuraavista syistä:

• Olet ladannut julkisen videon aikavyöhykkeellä, joka on edellä Tyynenmeren normaaliaikaa.
  • Olet ajastanut yksityiselle videolle myöhemmän julkaisuajan aikavyöhykkeellä, joka on edellä Tyynenmeren normaaliaikaa.