Videon julkaisun ajoittaminen

Ajoitetun julkaisun avulla voit valita tarkan ajankohdan, jolloin yksityinen video asetetaan julkiseksi.

Videon julkaisun ajoittaminen myöhemmäksi

Voit valita videolle myöhäisemmän julkaisuajan asettamalla videon ensin lataussivulla ajoitetuksi tai yksityiseksi.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta LUO ja sitten Lataa videoita.
  3. Valitse ladattava tiedosto ja lisää videon tiedot.
  4. Valitse Näkyvyys-välilehdeltä Ajoita​.
  5. Valitse videon julkaisulle päivä, aika ja aikavyöhyke.
  6. Valitse Ajoita.

Ajoitetun julkaisuajan muokkaaminen

Voit muuttaa ajoitetun julkaisun aikaa tai julkaista videon välittömästi.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Sisältö.
  3. Valitse Näkyvyys-sarakkeesta sen videon avattava valikko, jota haluat muokata.
    • Jos haluat muuttaa ajoitettua julkaisuaikaa, varmista että näkyvyytenä on Yksityinen. Valitse sitten uusi aika Ajasta-kohdasta ja valitse Tallenna.
    • Jos haluat julkaista videon heti, valitse Tallenna tai julkaise ja aseta näkyvyydeksi Julkinen.
  4. Valitse JULKAISE.

Katselusivulla näkyvä päivämäärä

Kun teet videosta julkisen YouTubessa, katselusivulla näkyvä päivämäärä perustuu Tyynenmeren normaaliaikaan (PST). Jos haluat tietyn päivämäärän näkyvän videosi alla, lataa video kyseisenä päivänä. Voit myös ajastaa videosi julkaisun tuolle päivälle Tyynenmeren normaaliaikaa.

Katselusivulla voi näkyä eri päivämäärä kuin YouTube Studiossa. Tämä voi johtua seuraavista syistä:

• Olet ladannut julkisen videon aikavyöhykkeellä, joka on edellä Tyynenmeren normaaliaikaa.
  • Olet ajastanut yksityiselle videolle myöhemmän julkaisuajan aikavyöhykkeellä, joka on edellä Tyynenmeren normaaliaikaa.