Videon julkaisun ajoittaminen

Ajoitetun julkaisun avulla voit määrittää tarkan ajankohdan, jolloin yksityinen video asetetaan julkiseksi.

Jos haluat ajoittaa videon julkistuksen, lataa se ensin yksityisenä ja käytä Valitse videon julkistamisajankohta ‑vaihtoehtoa. Tämän jälkeen voit määrittää videon julkaisulle päivän, kellonajan ja aikavyöhykkeen. Video pysyy yksityisenä asetettuun aikaan asti.

Julkaisupäivä katselusivulla

Kun teet YouTube-videosta julkisen, katselusivulla näkyvä julkaisupäivämäärä perustuu Tyynenmeren normaaliaikaan (PST). Jos haluat videolle tietyn julkaisupäivän, varmista, että lataat tai ajastat videon julkaisun oikeana päivänä Tyynenmeren normaaliajan perusteella.

Katselusivun julkaisupäivä voi erota videonhallintaohjelmassa näkyvästä julkaisupäivästä seuraavissa tilanteissa:

• Olet ladannut julkisen videon aikavyöhykkeellä, joka on edellä Tyynenmeren normaaliaikaa.
  • Olet ajastanut yksityisen videon julkaistavaksi tiettynä aikana aikavyöhykkeellä, joka on edellä Tyynenmeren normaaliaikaa.

Videon julkaisun ajoittaminen myöhemmäksi

Voit määrittää videolle myöhäisemmän julkaisuajan asettamalla videon ensin lataussivulla ajoitetuksi tai yksityiseksi.

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Lataa .
  3. Lisää videon nimi, kuvaus ja muut tiedot.
  4. Avaa Esikatsele ja julkaise ‑välilehti ja valitse näkyvyydeksi Yksityinen.
  5. Valitse +VALITSE VIDEON JULKISTAMISAJANKOHTA.
  6. Määritä videon julkaisulle päivä, aika ja aikavyöhyke.
  7. Viimeistele lataus valitsemalla Valmis.

Ajoitetun julkaisuajan muokkaaminen

Voit muuttaa ajoitetun julkaisun aikaa tai julkaista videon välittömästi.

1. Kirjaudu YouTube Studion betaversioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Videot.
  3. Vie hiiri muokattavan videon päälle.
  4. Klikkaa Näkyvyys-sarakkeen valikon avausnuolta.
    • Jos haluat muuttaa ajoitettua julkaisuaikaa, varmista että näkyvyytenä on Yksityinen, valitse uusi aika ja klikkaa Tallenna.
    • Jos haluat julkaista videon heti, määritä näkyvyydeksi Julkinen ja valitse Tallenna.

Creator Studion perinteinen versio

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa tilikuvaketta ja valitse Creator Studio.
  3. Klikkaa Videonhallintaohjelma > Videot. Videon vieressä on merkintä Ajoitettu.
  4.  Valitse ajoitetun videon kohdalla Muokkaa > Tiedot ja asetukset.
  5. Perustiedot-välilehdellä voit säätää ajoitettua julkaisuaikaa. Voit myös julkaista videon välittömästi asettamalla sen julkiseksi.
  6. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Tallenna muutokset.