Programar l'hora de publicació d'un vídeo

Pots programar l'hora en què vols que un vídeo passi de privat a públic.

Programar un vídeo per publicar-lo més tard

Per programar l'hora de publicació d'un vídeo, primer has de definir-lo com a programat o privat a la pàgina de pujades.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
    • O fes servir l'aplicació YouTube .
  2. Selecciona CREA i després Penja vídeos.
  3. Selecciona el fitxer que vols penjar i introdueix la informació del vídeo.
  4. Selecciona la pestanya "Visibilitat" i, a continuació, Programa.
  5. Defineix el dia, l'hora i la zona horària en què vols que es publiqui el vídeo.
  6. Selecciona Programa, Penja el curt o Penja el vídeo.

Nota: si el teu compte té un toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat, el vídeo programat no es publicarà durant el període de penalització. El vídeo es definirà com a privat durant aquest període i l'hauràs de tornar a programar quan finalitzi el període de bloqueig. Obtén més informació sobre els aspectes bàsics sobre els tocs d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat.

Editar l'hora de publicació programada

Pots canviar l'hora de publicació programada d'un vídeo o publicar-lo immediatament.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
    • O fes servir l'aplicació YouTube .
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
    • O selecciona la foto de perfil i després Els teus vídeos.
  3. Selecciona el vídeo que vols editar.
  4. Selecciona la pestanya "Visibilitat":
    • Per canviar l'hora de publicació programada, assegura't que el vídeo s'hagi definit com a Privat i, a continuació, tria una hora nova a "Programa".
    • Per publicar el vídeo immediatament, defineix la visibilitat com a Públic.
  5. Selecciona Desa per publicar-lo.

Data que es mostra a la pàgina de visualització

En fer un vídeo públic a YouTube, la data que es mostra a la pàgina de visualització es basa en l'hora estàndard del Pacífic (PST). Si vols que es mostri una data determinada a sota del vídeo, penja'l en la data en qüestió o programa'l perquè es faci públic en aquella data, sempre segons l'hora estàndard del Pacífic.

És possible que vegis una data diferent a la pàgina de visualització que a YouTube Studio en els casos següents:

• Si penges un vídeo públic en una zona horària avançada a la PST.
  • Si programes un vídeo privat perquè es faci públic a una hora concreta en un fus horari avançat a la PST.