Skeduleer videopubliseertyd

Jy kan geskeduleerde publisering gebruik om ’n privaat video te skeduleer om op ’n spesifieke tyd publiek beskikbaar te word.

Skeduleer ’n video om later te publiseer

Om ’n video se publiseringtyd te skeduleer, moet jy eers die video stel as “geskeduleer” of “privaat” op die oplaaibladsy.

1. Meld aan by YouTube Studio.
    • Of gebruik die YouTube-app .
  2. Kies SKEP en dan Laai video’s op.
  3. Kies die lêer wat jy wil oplaai en voer jou videobesonderhede in.
  4. Kies die “Sigbaarheid”-oortjie en kies dan Skeduleer.
  5. Stel die datum, tyd en tydsone wanneer jy wil hê jou video moet gepubliseer word.
  6. Kies Skeduleer, Laai Kortvideo op, of Laai video op.

Let wel: As jou rekening ’n Gemeenskapriglyne-waarskuwing het, sal jou geskeduleerde video nie tydens die straftydperk gepubliseer word nie. Jou video is gestel op “privaat” vir die duur van die straftydperk, en jy moet dit herskeduleer wanneer die vriestydperk verby is. Kom meer te wete oor Basiese beginsels oor Gemeenskapsriglyne-waarskuwings.

Wysig geskeduleerde publikasietyd

Jy kan die geskeduleerde publiseertyd verander of die video dadelik publiseer.

1. Meld aan by YouTube Studio.
    • Of gebruik die YouTube-app .
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
    • Of kies die profielfoto  en dan Jou video’s.
  3. Kies die video wat jy wil wysig.
  4. Kies die “Sigbaarheid”-oortjie:
    • As jy die geskeduleerde publiseertyd wil verander, moet jy seker maak die sigbaarheid is Privaat, en dan die nuwe tyd kies onder “Skeduleer”.
    • As jy die video dadelik wil publiseer, moet jy die sigbaarheid stel as Publiek.
  5. Kies Stoor om te publiseer.