Avsluta dina Primetime-kanaler

Du kan när som helst säga upp Primetime-kanaler under betalmedlemskapet. Klicka på knappen nedan och följ sedan stegen i den här artikeln.

AVSLUTA NU

Så här köper du Primetime-kanaler på YouTube [endast USA]

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Avsluta dina Primetime-kanaler

1. Tryck på din profilbild följt av Betalmedlemskap.
  2. Tryck på Inaktivera under Digitala köp och hyrobjekt.
  3. Tryck på Fortsätt för att avbryta.
  4. Välj en anledning till varför du avslutar medlemskapet och klicka på Nästa.
  5. Tryck på Ja, avsluta.

Obs! Du kan även begära återbetalning för en Primetime-kanal. Om du försöker avbryta förnyelsen av NFL Sunday Ticket klickar du här.