Si opp Primetime-kanaler

Du kan si opp Primetime-kanaler når som helst i løpet av abonnementsperioden du har betalt for. Klikk på knappen nedenfor, og følg trinnene i denne artikkelen for å komme i gang.

SI OPP NÅ

Slik kjøper du Primetime-kanaler på YouTube [bare i USA]

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Si opp Primetime-kanaler

1. Trykk på profilbildet ditt etterfulgt av Betalte medlemskap.
  2. Trykk på Deaktiver under Kjøp og utleie.
  3. Trykk på Fortsett for å si opp abonnementet.
  4. Velg årsaken til at du vil si opp, og trykk på Neste.
  5. Trykk på Ja, si opp.

Merk: Du kan også be om refusjon for Primetime-kanaler. Hvis du vil si opp fornyelsen av NFL Sunday Ticket, klikker du her.