Je Primetime-kanalen opzeggen

Je kunt Primetime-kanalen op elk moment tijdens je betaalde lidmaatschap opzeggen. Klik op de knop hieronder en volg de stappen in dit artikel om aan de slag te gaan.

NU OPZEGGEN

Primetime-kanalen kopen op YouTube [alleen VS]

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Je Primetime-kanalen opzeggen

1. Tik op je profielfoto en dan Betaalde lidmaatschappen.
  2. Tik onder Digitale aankopen en gehuurde video's op Deactiveren.
  3. Tik op Opzeggen.
  4. Selecteer de reden waarom je je lidmaatschap opzegt en tik op Volgende.
  5. Tik op Ja, opzeggen.

Opmerking: Je kunt ook een terugbetaling aanvragen voor een Primetime-kanaal. Klik hier als je de verlenging van het NFL Sunday Ticket wilt stopzetten.