Primetime-kanavien peruminen

Voit perua Primetime-kanavat milloin tahansa maksullisen jäsenyytesi aikana. Aloita klikkaamalla alla olevaa painiketta ja seuraamalla tämän artikkelin ohjeita.

PERU NYT

Primetime-kanavien ostaminen YouTubessa [vain Yhdysvallat]

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Primetime-kanavien peruminen

1. Napauta profiilikuvaasi ja sitten Maksulliset jäsenyydet.
  2. Valitse Digitaaliset ostot ja vuokraukset ‐kohdasta Poista käytöstä.
  3. Napauta Jatka.
  4. Valitse perumisen syy ja napauta Seuraava.
  5. Napauta Kyllä, peruuta.

Huom. Voit myös pyytää hyvitystä Primetime-kanavasta. Jos haluat perua NFL Sunday Ticket ‑tilauksen uusiutumisen, klikkaa tästä.