Opsig dine Primetime-kanaler

Du kan til enhver tid opsige Primetime-kanaler i forbindelse med dit betalte medlemskab. Klik på knappen nedenfor, og følg vejledningen i denne artikel for at komme godt i gang.

OPSIG NU

Sådan køber du Primetime-kanaler på YouTube [kun i USA]

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Opsig dine Primetime-kanaler

1. Tryk på dit profilbillede og så Betalte medlemskaber.
  2. Tryk på Deaktiver under Digitale køb og digital leje.
  3. Tryk på Fortsæt opsigelse.
  4. Vælg grunden til din opsigelse, og tryk på Næste.
  5. Tryk på Ja, opsig.

Bemærk! Du kan også anmode om en refusion for en Primetime-kanal. Hvis du forsøger at annullere fornyelsen af NFL Sunday Ticket, skal du klikke her.