Cancel·lar els canals Primetime

Pots cancel·lar els canals Primetime en qualsevol moment durant la teva subscripció de pagament. Fes clic al botó següent i segueix els passos d'aquest article per començar.

CANCEL·LA ARA

Com es poden comprar canals Primetime a YouTube [només als EUA]

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Cancel·lar els canals Primetime

1. Toca la teva foto de perfil i després Subscripcions de pagament.
  2. A Compres i lloguers digitals, toca Desactiva.
  3. Toca Continua i cancel·la.
  4. Selecciona el motiu pel qual has cancel·lat la subscripció i, a continuació, toca Següent.
  5. Toca Sí, cancel·la.

Nota: també pots sol·licitar el reembossament d'un canal Primetime. Si vols cancel·lar la renovació de l'NFL Sunday Ticket, fes clic aquí.