YouTube-videoiden katsominen yhdessä muiden kanssa Google Meetin avulla

Voit katsoa YouTube-videoita yhdessä muiden kokouksen osallistujien kanssa Google Meetin avulla Meetin live-jakamisen kautta.

Jotta voit katsoa YouTube-videoita yhdessä muiden kanssa

• sinulla on oltava Android-laite
  • sinun on käytettävä Google Meetiä ja YouTubea henkilökohtaisella Google-tilillä
  • sinulla on oltava YouTube Premium ‑jäsenyys.
    • Vain sinulla on oltava YouTube Premium ‑jäsenyys, jotta voit aloittaa live-jakamisen. Kokouksen osallistujat voivat katsoa videota yhdessä ilman jäsenyyttä.

Seuraavat käyttäjät eivät voi käyttää Google Meetiä videioiden katsomiseen yhdessä:

• kaikki, jotka käyttävät Meetiä maksullisella Workspace-tilillä
    • Poikkeukset: Workspace Individualin ja Google One Premiumin tilaajat. Kyseessä ovat maksulliset tilaukset, joilla pääsee tähän ominaisuuteen.
  • alle 18-vuotiaat
  • Family Link ‐tilin käyttäjät.

Live-jakamisen aloittaminen järjestäjänä

How to: Co-watch YouTube Videos with Google Meet

Live-jakamisen aloittaminen kokouksesta Meet-sovelluksessa

1. Kun olet liittynyt kokoukseen, tuo puhelun säätimet esiin napauttamalla näyttöä.
  2. Valitse alareunan vaihtoehdoista Lisää toimintoja Three-dot menu vertical ja sitten Toiminnot .
  3. Valitse Toiminnot-valikosta YouTube YouTube.
    • Google Duon käyttäjät:
      • Jos käytät vanhaa Duo-sovellusta, joka on nyt päivitetty Meet-sovellukseksi , sinun on valittava kokouksen ajankohta sovelluksessa, jotta pääset tähän ominaisuuteen. Jos soitat suoraan ryhmään tai kontaktille päivitetyssä Meet-sovelluksessa, tämä ominaisuus ei ole käytettävissäsi. Päivitetyn sovelluksen 1:1-puheluissa käytettävissä oleva live-jakamisominaisuus toimii hieman eri tavalla kuin live-jakaminen kokouksissa. Lue lisää näytön jakamisesta 1:1-puheluissa.
    • Alkuperäisen Meet-sovelluksen käyttäjät:
      • Tämä ominaisuus on käytettävissä kaikissa kokouksissa, joihin liityt tai joita luot Meet (alkuperäinen) ‑sovelluksessa .
  4. Valinnainen: Jos Andrdoid-laitteellesi ei ole asennettu YouTube-sovellusta, valitse Asenna YouTube. Sinut ohjataan Play Kauppaan lataamaan YouTube-sovellus. Kun sovellus on ladattu, palaa Meet-sovellukseen.
  5. Kun olet Meet-sovelluksen Toiminnot-valikossa, valitse YouTube ja sitten Avaa YouTube.
  6. Hae video, jota haluat katsella yhdessä live-jakamisen kautta.
    • Joitakin YouTube-videoita ei voida toistaa live-jakamisen aikana. Tällaisia ovat esimerkiksi lapsille suunnattu ja kaikki maksullinen sisältö.
  7. Napauta videota.
  8. Valitse Aloita ponnahdusvalikosta, jossa pyydetään aloittamaan live-jakaminen.

Kun live-jakaminen alkaa, näet näytön alareunassa vihreän palkin, jossa on teksti "Live-jakaminen Meetissä käynnissä". Tämä tarkoittaa, että YouTube-videota on alettu toistaa kaikille kokouksen osallistujille.

Jokainen kokouksen osallistuja voi keskeyttää videon sekä kelata sitä eteen- ja taaksepäin kaikille osallistujille toiston aikana.

Vinkki: Sinulta saattaa jäädä ilmoitukset tai kokouksessa lähetetyt viestit huomaamatta, kun katsot videota YouTube-sovelluksessa. Suosittelemme tarkistamaan mahdolliset ilmoitukset säännöllisesti Meet-sovelluksesta.

Live-jakamisen aloittaminen YouTube-sovelluksesta

1. Hae YouTube-video, jota haluat katsella yhdessä, napauta Jaa Jaa katsottavassa videossa ja sitten valitse Live-jakaminen Google Meetissä.
  2. Näyttöön avautuu "Live-jakaminen Google Meetissä" ‑ponnahdusikkuna. Valitse Aloita.
  3. Jos Google Meet ‑kokous ei ole käynnissä taustalla, kokous alkaa taustalla kelluvassa pikkuruudussa, joka näkyy YouTube-sovelluksen alareunassa.
  4. Voit avata Meet-sovelluksen valitsemalla Kuva kuvassa ja sitten Koko näyttö Koko näyttö.
  5. Kun olet Meet-sovelluksessa, kutsu lisää osallistujia katsomaan YouTube-videoita kanssasi napauttamalla Jaa kutsu.
  6. Jos haluat jakaa kutsun, kopioi kokouksen tiedot ja jaa ne muille tai valitse sovellus sovellusvalitsimesta.

Live-jakamisen lopettaminen

1. Avaa live-jakamisen lähteenä toimiva Meet-sovellus (Meet tai alkuperäinen Meet ).
  2. Siirry näytön yläreunassa olevaan banneriin.
  3. Valitse Poistu live-jakamisesta ja sitten Poistu.

Voit myös lopettaa live-jakamisen sulkemalla puhelimen YouTube-sovelluksen.

Vinkki: Kun lopetat live-jakamisen, se päättyy vain sinulta.

Tärkeää: Muista pysyä Meet-sovelluksessa, kunnes osallistujat ovat liittyneet mukaan. Osallistujien on ehkä lähetettävä liittymispyyntö, joka sinun on hyväksyttävä, jotta he pääsevät kokoukseen.

Live-jakamiseen liittyminen vieraana

1. Kun liityt kokoukseen Android-sovelluksen kautta, sinut kutsutaan live-jakamiseen tai live-jakaminen saattaa olla jo käynnissä.
  2. Jos joku aloittaa live-jakamisen sen jälkeen, kun liityt kokoukseen, saat kutsun ponnahdusikkunassa. Ponnahdusikkunan otsikko on "Liity jaettuun kokemukseen YouTubessa". Valitse Liity. Sinut ohjataan YouTube-sovellukseen aloittamaan yhteiskatselu.
  3. Jos liityt kokoukseen, jossa live-jakaminen on jo käynnissä, näytön yläreunassa näkyy sininen banneri. Valitse Liity bannerista, jolloin sinut ohjataan YouTube-sovellukseen aloittamaan yhteiskatselu.
  4. Valinnainen: Jos Android-laitteellesi ei ole asennettu YouTube-sovellusta, sinua pyydetään asentamaan YouTube-sovellus näytön yläreunassa näkyvässä bannerissa. Valitse Live-jakaminen-bannerista Lataa sovellus.
  5. Kun valitset Liity, sinut ohjataan YouTube-sovellukseen katsomaan toistettavaa videota yhdessä muiden kanssa.

Live-jakamisen lopettaminen

1. Avaa live-jakamisen lähteenä toimiva Meet-sovellus (Meet tai alkuperäinen Meet ).
  2. Siirry näytön yläreunassa olevaan banneriin.
  3. Valitse Poistu live-jakamisesta ja sitten Poistu.

Voit myös lopettaa live-jakamisen sulkemalla puhelimen YouTube-sovelluksen.

Vinkki: Alemman tason laitteet, joissa kaiun poisto ei ole riittävä, eivät välttämättä toimi hyvin live-jakamisessa. Tällaisten laitteiden käyttäjät saavat sovelluksessa ilmoituksen, jossa heitä pyydetään käyttämään kuulokkeita, jotta muiden kokouksen osallistujien ääneen ei tule häiriöitä.

Tärkeää: YouTube-videoiden katsomista yhdessä ei tällä hetkellä tueta seuraavissa:

• iOS-laitteet
  • tietokoneella käytettävät verkkoselaimet
  • maksulliset työ- tai koulutilit
  • alle 18-vuotiaille käyttäjille rekisteröidyt tilit
  • Family Link ‐tilit.

Näet banneri-ilmoituksen, jossa kerrotaan, että et voi osallistua live-jakamiseen, jos liityt kokoukseen laitteelta tai tililtä, jota ei tueta.