Brug Google Meet til at se YouTube-videoer sammen med andre

Du kan bruge Google Meet til at se YouTube-videoer sammen med andre mødedeltagere via livedeling i Meet.

For at se YouTube-videoer sammen skal du:

• Bruge en Android-enhed
  • Bruge Google Meet og YouTube med en personlig Google-konto
  • Have et YouTube Premium-medlemskab
    • Du skal kun have et YouTube Premium-medlemskab for at kunne starte en livedelingssession. Mødegæster kan se videoen sammen uden medlemskab.

Følgende brugere kan ikke bruge Google Meet til at se videoer sammen:

• Alle, der bruger Meet med en betalt Workspace-konto
    • Undtagelser: Workspace Individual- og Google One Premium-abonnenter. Det er betalingsabonnementer og har adgang til denne funktion.
  • Brugere under 18 år
  • Brugere på en Family Link-konto

Start en livedelingssession som vært

How to: Co-watch YouTube Videos with Google Meet

Start en livedelingssession fra et møde i Meet-appen

1. Når du deltager i et møde, skal du trykke på skærmen for at se opkaldsindstillingerne.
  2. I valgmulighederne nederst på skærmen skal du trykke på Flere handlinger Three-dot menu vertical og derefter Aktiviteter.
  3. I menuen "Aktiviteter" skal du trykke på YouTube YouTube.
    • For Google Duo-brugere:
      • Hvis du bruger den forældede Duo-app, som nu er opgraderet til Meet-appen , skal du planlægge et møde i appen for at få adgang til denne funktion. Hvis du ringer direkte til en gruppe eller en kontakt i den opgraderede Meet-app, er denne funktion ikke tilgængelig for dig. Funktionen til livedeling, der er tilgængelig i 1:1-opkald i den opgraderede app, fungerer anderledes end livedeling i møder. Få flere oplysninger om deling af din skærm i 1:1-opkald.
    • For brugere af den oprindelige Meet-app:
      • Denne funktion er tilgængelig for dig i alle møder, du deltager i eller opretter via den originale Meet-app .
  4. Valgfrit: Hvis du ikke har installeret YouTube-appen på din Android-enhed, skal du trykke på Installer YouTube. Dette fører dig til Play Butik, hvor du kan downloade YouTube-appen. Når appen er downloadet, skal du gå tilbage til Meet-appen.
  5. Når du er tilbage i menuen Aktiviteter i Meet-appen, skal du trykke på YouTube og derefter Åbn YouTube.
  6. Søg efter den video, du vil se i fællesskab via livedeling.
    • Visse YouTube-videoer kan ikke afspilles under livedeling, f.eks. indhold til børn og betalt indhold.
  7. Tryk på videoen.
  8. Tryk på Start i den pop op-menu, der anmoder om at starte en livedelingssession.

Når livedelingen starter, kan du se en grøn bjælke nederst på skærmen med teksten "Du deler live i Meet". Det betyder, at YouTube-videoen nu bliver afspillet for alle mødets gæster.

Alle i mødet kan sætte videoen på pause, spole frem og tilbage for alle deltagere, når den afspilles.

Tip! Du går muligvis glip af notifikationer eller beskeder i mødet, mens du ser en video i YouTube-appen. Vi anbefaler, at du tjekker Meet-appen med jævne mellemrum for at se, om der er notifikationer, du er gået glip af.

Start en livedelingssession fra YouTube-appen

1. Søg efter og find den YouTube-video, du vil se sammen, tryk på Del Del på den video, du vil se og derefter, og tryk på Livedeling i Meet
  2. Du vil se pop op-vinduet "Livedeling med Google Meet" , og i pop op-vinduet skal du trykke på Start.
  3. Hvis du ikke har et Google Meet-møde, der kører i baggrunden, starter et møde i baggrunden med et svævende integreret billede, der vises nederst i YouTube-appen.
  4. Du kan åbne Meet-appen ved at trykke på PIP og derefter Fuld skærm Fuld skærm.
  5. Når du er i Meet-appen, kan du invitere flere gæster til at se YouTube-videoer sammen med dig, ved at trykke på Del invitation.
  6. Du kan dele invitationen ved at kopiere mødeoplysningerne og dele med andre eller vælge en app i appvælgeren.

Afslut din livedelingssession

1. Åbn den Meet-app, du startede din session med livedeling i (Meet eller Meet (original) ).
  2. Gå til banneret øverst på skærmen.
  3. Tryk på Forlad livedeling og derefter Forlad.

Du kan også lukke YouTube-appen på din telefon for at afslutte livedelingssessionen for dig selv.

Tip! Når du afslutter livedelingssessionen, afslutter den kun livedeling for dig.

Vigtigt! Sørg for at blive i Meet-appen, indtil dine gæster deltager. Dine gæster skal muligvis anmode om at deltage, og du skal acceptere deres anmodninger om at deltage, før de kan deltage i mødet.

Deltag i en session med livedeling som gæst

1. Når du deltager i et møde via din Android-app, bliver du enten inviteret til en livedelingssession, eller også er en igangværende livedelingssession muligvis allerede i gang.
  2. Hvis nogen starter en livedelingssession, efter du har deltaget i mødet, modtager du en invitation i form af et pop op-vindue. Pop op-vinduet har titlen "Deltag i en delt oplevelse på YouTube". Du skal blot trykke på Bliv medlem. Du bliver omdirigeret til YouTube-appen, så du kan se i fællesskab.
  3. Hvis du deltager i et møde, hvor livedeling allerede er i gang, ser du et blåt banner øverst på skærmen. Tryk på Bliv medlem på banneret. Du bliver omdirigeret til YouTube-appen, så du kan begynde at se i fællesskab.
  4. Valgfrit: Hvis du ikke har installeret YouTube-appen på din Android-enhed, beder banneret øverst på skærmen dig om at installere YouTube-appen. På banneret Livedeling skal du trykke på Hent app.
  5. Når du trykker på Bliv medlem, bliver du omdirigeret til YouTube-appen, hvor videoen, som kan ses i fællesskab, afspilles.

Afslut din livedelingssession

1. Åbn den Meet-app, du deltog i din session med livedeling i (Meet eller Meet (original) ).
  2. Gå til banneret øverst på skærmen.
  3. Tryk på Forlad livedeling og derefter Forlad.

Du kan også lukke YouTube-appen på din telefon for at afslutte livedelingssessionen for dig selv.

Tip! Enheder af lav kvalitet, som ikke har tilstrækkelig fjernelse af ekko, fungerer muligvis ikke godt ved livedeling. Brugere på disse enheder får en notifikation i appen, der beder dem om at bruge høretelefoner for ikke at forværre lyden for andre gæster i mødet.

Vigtigt! YouTube-videoer, der kan ses i fællesskab, understøttes i øjeblikket ikke på:

• iOS-enheder
  • Browsere på stationære eller bærbare computere
  • Betalte arbejds- eller skolekonti
  • Konti, der er registreret til brugere under 18 år
  • Alle, der bruger en Family Link-konto

Du får vist en bannernotifikation, som forhindrer dig i at deltage i en livesession, hvis du deltager i et møde via en enhed eller konto, som ikke understøttes.