Utilitzar Google Meet per veure vídeos de YouTube amb altres persones

Pots utilitzar Google Meet per veure vídeos de YouTube amb altres participants de la reunió mitjançant la compartició en directe de Meet.

Per veure vídeos de YouTube compartits, has de:

• Tenir un dispositiu Android.
  • Utilitzar Google Meet i YouTube amb un Compte de Google personal.
  • Tenir una subscripció a YouTube Premium.
    • Només necessites una subscripció a YouTube Premium per iniciar una sessió de compartició en directe. Els convidats a la reunió poden veure el vídeo compartit sense cap subscripció.

Els usuaris següents no poden utilitzar Google Meet per veure vídeos compartits:

• Qualsevol persona que utilitzi Meet amb un compte de pagament de Workspace.
    • Excepcions: subscriptors de Workspace Individual i d'un pla Prèmium de Google One. Aquestes són subscripcions de pagament i tenen accés a aquesta funció.
  • Els usuaris menors de 18 anys.
  • Els usuaris amb un compte de Family Link

Iniciar una sessió de compartició en directe com a amfitrió

How to: Co-watch YouTube Videos with Google Meet

Iniciar una sessió de compartició en directe des d'una reunió a l'aplicació Meet

1. Un cop t'hagis unit a una reunió, toca la pantalla perquè es mostrin els controls de trucada.
  2. A les opcions de la part inferior, toca Més accions Three-dot menu vertical i, a continuació, Activitats .
  3. Al menú "Activitats", toca YouTube YouTube.
    • Per a usuaris de Google Duo:
      • Si utilitzes l'aplicació Duo heretada, que ara està actualitzada a l'aplicació Meet , hauràs de programar una reunió dins de l'aplicació per accedir a aquesta funció. Si truques directament a un grup o a un contacte a l'aplicació Meet actualitzada, no tindràs disponible aquesta funció. La funció de compartició en directe que està disponible a les trucades 1:1 de l'aplicació actualitzada funciona de manera diferent que la de les reunions. Obtén més informació sobre com pots compartir la pantalla en trucades 1:1.
    • Per a usuaris de l'aplicació Meet original:
      • Aquesta funció està disponible per a qualsevol reunió que creïs o t'hi uneixis amb l'aplicació Meet (original) .
  4. Opcional: si no tens l'aplicació YouTube instal·lada al dispositiu Android, toca Instal·la YouTube. Se't dirigirà a Play Store perquè baixis l'aplicació YouTube. Un cop l'hagis baixat, torna a l'aplicació Meet.
  5. Quan hagis tornat al menú Activitats de l'aplicació Meet, toca YouTube i, a continuació, Obre YouTube.
  6. Cerca el vídeo que vols veure junt amb els altres participants mitjançant la compartició en directe.
    • Hi ha alguns vídeos de YouTube que no es poden reproduir durant la compartició en directe, com ara el contingut per a nens i el contingut de pagament.
  7. Toca el vídeo.
  8. Al menú emergent que et demana que iniciïs una sessió de compartició en directe, toca Inicia.

Quan comenci la compartició en directe, veuràs una barra verda a la part inferior de la pantalla amb el text "Estàs compartint contingut en directe a Meet". Això vol dir que el vídeo de YouTube s'ha començat a reproduir per a tots els convidats a la reunió.

Tots els participants de la reunió poden posar en pausa, rebobinar i avançar el vídeo per a tots els participants quan es reprodueixi.

Consell: és possible que perdis les notificacions o els missatges durant la reunió mentre mires un vídeo a l'aplicació YouTube. Et recomanem que comprovis periòdicament l'aplicació Meet per detectar si hi ha notificacions perdudes.

Iniciar una sessió de compartició en directe des de l'aplicació YouTube

1. Cerca i troba el vídeo de YouTube que vols que veieu junts, toca Comparteix Comparteix al vídeo que vols veure i, a continuació, toca Compartició en directe de Meet.
  2. Veuràs una finestra emergent que diu "Compartició en directe amb Google Meet". Des d'aquesta finestra, toca Inicia.
  3. Si no tens una reunió de Google Meet que s'estigui executant en segon pla, en començarà una amb una experiència d'imatge sobre imatge flotant que apareixerà a la part inferior de l'aplicació YouTube.
  4. Per obrir l'aplicació Meet, toca Imatge sobre imatge i, a continuació, Pantalla completa Pantalla completa.
  5. Un cop siguis a l'aplicació Meet, toca Comparteix la invitació per convidar més persones a mirar juntes vídeos de YouTube.
  6. Per compartir la invitació, copia els detalls de la reunió i comparteix-los amb altres persones, o bé tria una aplicació del selector d'aplicacions.

Finalitzar una sessió de compartició en directe

1. Obre l'aplicació Meet en què has iniciat la sessió de compartició en directe, sigui Meet o Meet (original) .
  2. Ves al bàner que hi ha a la part superior de la pantalla.
  3. Toca Surt de la compartició i, a continuació, Surt.

També pots finalitzar la sessió per a tu tancant l'aplicació YouTube al telèfon.

Consell: quan finalitzes la sessió de compartició en directe, aquesta compartició només finalitza per a tu.

Important: assegura't de quedar-te a l'aplicació Meet fins que els convidats s'hi uneixin. És possible que hagin de sol·licitar unir-s'hi i has d'acceptar les sol·licituds d'unió perquè puguin entrar a la reunió.

Unir-se a una sessió de compartició en directe com a convidat

1. Un cop t'hagis unit a una reunió mitjançant l'aplicació d'Android, rebràs una invitació a una sessió de compartició en directe o pot ser que ja hi hagi una sessió de compartició en directe en curs.
  2. Si algú inicia una sessió de compartició en directe després d'unir-te a la reunió, rebràs una invitació en forma de finestra emergent. La finestra emergent dirà "Uneix-me a una experiència compartida a YouTube". Només has de tocar Uneix-me. Se't redirigirà a l'aplicació YouTube per començar l'experiència de covisualització.
  3. Si t'uneixes a una reunió amb la compartició en directe ja en curs, veuràs un bàner blau a la part superior de la pantalla. Toca Uneix-me al bàner i se't redirigirà a l'aplicació YouTube per començar l'experiència de covisualització.
  4. Opcional: si no tens l'aplicació YouTube instal·lada al dispositiu Android, el bàner que hi ha a la part superior de la pantalla et demanarà que la instal·lis. Al bàner de compartició en directe, toca Baixa l'aplicació.
  5. En tocar Uneix-me, se't redirigirà a l'aplicació YouTube amb el vídeo de covisualització en reproducció.

Finalitzar una sessió de compartició en directe

1. Obre l'aplicació Meet en què t'has unit a la sessió de compartició en directe, sigui Meet o Meet (original) .
  2. Ves al bàner que hi ha a la part superior de la pantalla.
  3. Toca Surt de la compartició i, a continuació, Surt.

També pots finalitzar la sessió per a tu tancant l'aplicació YouTube al telèfon.

Consell: és possible que els dispositius de gamma baixa que no tinguin prou cancel·lació de l'eco no funcionin bé amb la compartició en directe. Els usuaris d'aquests dispositius reben una notificació a l'aplicació en què se'ls demana que utilitzin auriculars per no interrompre l'àudio dels altres convidats a la reunió.

Important: actualment, no es poden veure vídeos de YouTube compartits a:

• Dispositius iOS
  • Navegadors per a portàtils o per a ordinadors
  • Comptes de centre educatiu o de treball de pagament
  • Comptes registrats a usuaris menors de 18 anys.
  • Qualsevol persona que utilitzi un compte de Family Link

Veuràs una notificació de bàner per informar-te que no tens permís per unir-te a una sessió de compartició en directe si t'uneixes a una reunió des d'un dispositiu o un compte no admesos.