Lokationsdeling og afspilningsområde på tv

Hvis du vil se visse sportsgrene, serier og andet indhold på YouTube Primetime-kanaler, skal du aktivere Lokationsdeling og angive dit afspilningsområde. Det er nødvendigt at verificere din lokation, da det indhold, du ser, nogle gange kan afhænge af den.

Hvis du allerede har aktiveret Lokationsdeling og blot har brug for at opdatere dit afspilningsområde, skal du følge denne vejledning. Hvis du får fejlmeddelelser, kan denne vejledning hjælpe.

Når du vælger et program, du vil se, som kræver lokationsverificering – f.eks. en livekamp eller en kommende kamp på NFL Sunday Ticket – får du en besked om, at du skal bruge Lokationsdeling på en mobilenhed til at verificere din lokation. Når det er gjort, angives dit "afspilningsområde".

Sådan aktiverer du Lokationsdeling for at se Primetime-kanaler på dit tv

Hvis du bruger YouTube-appen på dit tv, skal du bruge både dit tv og din mobilenhed til at verificere din lokation og angive dit afspilningsområde. Du skal aktivere Lokationsdeling i din mobilbrowser på din telefon eller tablet. På den måde kan YouTube-appen på dit tv verificere din lokation.

Aktivér Lokationsdeling i din browser

Hvis du vil se Primetime-kanaler, f.eks. NFL Sunday Ticket, på din computer, skal du følge nedenstående vejledning for at aktivere Lokationsdeling.

1. Åbn Chrome Chrome.
  2. Øverst til højre skal du enten klikke på Menu eller Mere '' og så Klikke på Indstillinger.
  3. Klik på Privatliv og sikkerhed og så Klik på Indstillinger for website.
  4. Klik på Lokation, og aktivér Lokationsdeling for bestemte websites, eller tillad, at websites kan anmode om din lokation.

Hvis du lige har aktiveret Lokationsdeling i Chrome, og en video, du prøver at se, ikke kan afspilles, skal du åbne videoen i en ny fane for at tjekke, at tilladelserne for Lokationsdeling er aktive. Hvis videoen stadig ikke kan afspilles, skal du opgradere til den nyeste version af Chrome og prøve igen.

Hvis du bruger en anden browser end Chrome, skal du tjekke dine browserindstillinger for at ændre lokationstilladelserne. Få flere oplysninger om tilladelser for lokationsdeling i følgende internetbrowsere:

Aktivér Lokationsdeling i macOS

Hvis vejledningen ovenfor ikke løser problemet, skal du sørge for, at dit macOS er version 13.5.1 eller nyere. Sådan opgraderer du dit macOS:

Åbn Apple-menuen og så Klik på Systemindstillinger og så Klik på Generelt og så Klik på Softwareopdatering.

Sådan aktiverer du Lokationsdeling for apps i macOS:

1. Åbn Apple-menuen og så Klik på Systemindstillinger og så Klik på Anonymitet og sikkerhed og så Klik på Lokationstjenester.
  2. Klik på knappen for at aktivere Lokationsdeling for din browser. Knappen bliver blå.

Verificer eller skift afspilningsområdet på dit tv

Når Lokationsdeling er aktiveret i din mobilbrowser, kan du vælge det indhold, du vil se på dit tv. Hvis du får en besked om at "verificere dit aktuelle afspilningsområde", skal du gøre følgende:

1. Gå til youtube.com/locate i en mobilbrowser og så Log ind på den samme Google-konto, du er logget ind med på dit tv eller din streamingenhed.
    • Tip! Din kontos mailadresse bør kunne ses på din tv-skærm under Indstillinger og så Køb og medlemskaber.
  2. Når du er logget ind, vises der et pop op-vindue, hvor du kan aktivere Lokationsdeling for din browser. Tryk på NÆSTE og så Tillad.
  3. Opdater siden youtube.com/locate på din mobilenhed og så Luk og genåbn derefter appen på dit tv.

Hvis du ikke kan se opdateringen på dit tv, skal du tjekke, at du er logget ind på den rigtige konto både i din mobilbrowser og på dit tv. Derefter kan du prøve at lukke appen og åbne den igen på dit tv. Hvis det stadig ikke virker, kan du prøve at rydde din cache og dine cookies og derefter prøve igen.

Find og løs problemer med fejlmeddelelser som f.eks. "Det er ikke muligt at opdatere området"
Hvis du får fejlmeddelelsen "Aktivér lokationstilladelse for browseren" eller "Det er ikke muligt at opdatere området", kan du prøve at følge denne vejledning:
  1. Tjek, at Lokationsdeling er slået til på din mobilenhed og i din mobilbrowser efter at have fulgt vejledningen ovenfor.
  2. Sørg for, at du bruger en mobilenhed og ikke en computer til at følge vejledningen på youtube.com/locate.
  3. Luk og genåbn YouTube-appen på dit tv, og prøv så igen.
  4. Bekræft, at dine mobil- og tv-enheder er opdateret, ved at tjekke versionen i dine indstillinger.
  5. Slet cachen og cookies på din mobilenhed, og prøv igen.

Find og løs problemer med casting

Hvis du har problemer med at verificere din lokation, når du caster, kan du prøve følgende:

• Prøv at caste igen, og gennemgå ovenstående vejledning.
  • Ryd cachen og cookies i din browser (for youtube.com), og cast igen.
  • Sørg for, at du er logget ind på den samme konto i YouTube-appen på mobilenheden og i YouTube-appen på dit tv.

Aktivér Lokationsdeling for at caste til dit tv

Sørg for, at du er logget ind på den samme konto på både din mobilenhed og i YouTube-appen på dit tv, og at du har aktiveret Lokationsdeling for både din mobilbrowser og din YouTube-app ved at følge vejledningen ovenfor. Derefter skal du gøre følgende:

1. Åbn programmet på din mobilenhed, og cast programmet til dit tv.
  2. Følg vejledningen i YouTube-appen på dit tv.
  3. Åbn youtube.com/locate i en mobilbrowser med den samme konto, som er logget ind på YouTube-appen.
  4. Dit tv bør automatisk begynde at afspille, så snart det modtager lokationen fra din mobilenhed.
Opdater dit afspilningsområde på dit smart-tv, hvis det er forkert
Hvis dit afspilningsområde er gemt på dit smart-tv, kan du redigere eller rydde det ved at gå til dine enhedsindstillinger:
  1. Åbn YouTube-appen på dit smart-tv.
  2. Gå til Indstillinger og så Afspilningsområde.
  3. Skift din lokation:
    • Vælg blyanten for at redigere og angive dit postnummer.
    • Følg vejledningen på skærmen for at angive og verificere dit nuværende afspilningsområde.

Ryd afspilningsområdet på dit smart-tv

Sådan rydder du dit afspilningsområde:

1. Åbn YouTube-appen på dit tv.
  2. Gå til Indstillinger og så Ryd Afspilningsområde.